Μπάρκα: Η πόζα στο πιο απίθανο σημείο & η εξομολόγηση:«Πόση τοξικότητα μπορεί να κρύβεται στην ψυχή»
Showbiz

Μπάρκα: Η πόζα στο πιο απίθανο σημείο & η εξομολόγηση:«Πόση τοξικότητα μπορεί να κρύβεται στην ψυχή»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη Μπάρκα έχει μοιραστεί τις σκέψεις της μέσα από ένα απλό αλλά πολύ «δυνατό» ποστ στο Instagram.

Αυτό έκανε για μια ακόμη φορά προσθέτοντας μια δόση ομορφιάς ποστάροντας μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες στο πιο απίθανο σημείο.

Στο μήνυμα που περνά αναφέρεται στην τοξικότητα ανθρώπων που βρίσκονται πλάι μας και πώς να μην επιτρέπουμε να μας επηρέαζει.

barka-(3).jpg

«“The less people you chill with, the less bullshit you deal with”.
———
Πριν λίγο πάνω σε μια κουβέντα,ειπώθηκε αυτό. Σκέφτομαι λοιπόν πόσο σωστό είναι.
Πόσο αναλώνουνε την ενέργεια μας όταν χανόμαστε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, όταν μας μεταφέρουν βάρη οι γύρω μας, όταν αφήνουν επάνω μας οποιοδήποτε σκοτάδι τους, οποιαδήποτε ανασφάλεια τους.. όταν προβάλλουν σε εμάς τα δικά τους θέματα ή την δική τους ανωριμότητα. Σκέφτομαι πόση τοξικότητα μπορεί να κρύβεται στην ψυχή του καθενός κι απλά περνάει στους διπλανούς του χωρίς καν να το αντιληφθεί.

Πόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλλουμε για να αυτοθεραπευτούμε από φράσεις και νοοτροπίες άλλων ανθρώπων.. και πόσο χάος επιτρέπουμε όλοι να επικρατεί στην ζωή μας η οποία ούτε ξέρουμε ποτέ τελειώνει και πως.

Πόσο ομορφότερο να υπάρχουν άνθρωποι «φάροι» που μας ρίχνουν φως, μας δείχνουν ότι είναι εκεί για να οδηγηθούμε στο σωστό λιμάνι, και ποσό ωραίο να γινόμαστε κι εμείς για εκείνου κάτι αντίστοιχο . Κάποιους τους αναγνωρίζεις αμέσως, κάποιους σου παίρνει καιρό να τους ξεχωρίσεις.. και κάποιοι εμφανίζονται στα ξαφνικά, χωρίς να ξέρεις πόσο θα μείνουν στην ζωή σου αλλά προσφέρουν κάτι σημαντικό και αυτό αρκεί.
Γενικά οι χαρές κρύβονται εκεί που δεν τις περιμένεις ορισμένες φορές. Οι χαρές είναι στους ωραίους ανθρώπους, στους ειλικρινείς, σ αυτούς που χαμογελάνε και λάμπει ο τόπος.
Σπουδαίο πράγμα να αντιλαμβανόμαστε αυτά τα αισθήματα πριν τα χαρούμε», έγραψε η ίδια.

Δες τις φωτό που μοιράστηκε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved