Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτό του γάμου τους και οι λαμπεροί καλεσμένοι!
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτό του γάμου τους και οι λαμπεροί καλεσμένοι!

Σε ένα υπέροχο άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, στην Αίγινα, έγινε σήμερα (27/5) ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη

O γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μοναδική τοποθεσία παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε τις απαστράπτουσες Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου που φορούσε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα και συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια.

Στον γάμο επίσης το παρών έδωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η Έλενα Παπαρίζου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Ματίνα Νικολάου που κατέφθασε με τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφυράκη, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης έτρεξε στην πόρτα για να την υποδεχθεί και να την οδηγήσει στο σημείο όπου θα γινόταν το μυστήριο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Το χρονικό του έρωτά τους και ο γάμος express

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει λίγο μετά τον χωρισμό του τραγουδοποιού από την προηγούμενή του σχέση όμως φρόντισε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον πρώτο καιρό.

Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ζουν έναν μεγάλο έρωτα που όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο δυνατός.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν ένα μήνα μετά, όταν έγινε γνωστό ότι η Μαριλού Κόζαρη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, γεγονός που θα άλλαζε για πάντα την κοσμοθεωρία του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος μέχρι τότε ήταν ορκισμένος εργένης.

Τόσο ο Πάνος Μουζουράκης όσο και η αγαπημένη του φρόντισαν να μην πουν ούτε... κιχ στα media για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή τους αλλά αφοσιώθηκαν στην προετοιμασία του γάμου τους που αποφάσισαν να γίνει στην Αίγινα μαζί με το πάρτι για να το γιορτάσουν σε ένα ιστορικό κτήμα μαζί με τους φίλους τους. Μάλιστα το ζευγάρι είχε πέντε κουμπάρους και είχε αποφασίσει να το γλεντήσει μέχρι το πρωί.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved