Eurovision: O Andrew Lambrou απαντά για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos
Chloe Hashemi / EBU
Showbiz

Eurovision: O Andrew Lambrou απαντά για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos

Ο Andrew Lambrou μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega για την Eurovision 2023 στην οποία εκπροσώπησε την Κύπρο και πήρε την 12η θέση. Ο καλλιτέχνης απάντησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos αν τον έκρινε.

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα. Είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει» είπε αρχικά ο Andrew Lambrou.

Cyprus: Andrew Lambrou -

Στη συνέχεια ο Κύπριος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο 4αρι που του έδωσε η ελληνική επιτροπή της Eurovision σημειώνοντας: «Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία».

andrew_lambrou-(3).jpg

Ο Andrew Lambrou εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision 2023

«Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του», είπε ο Andrew Lamprou αναφερόμενος στο πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved