Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Γιατί ταξίδεψαν στην Αθήνα για μια μόλις ημέρα οικογενειακώς;
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Γιατί ταξίδεψαν στην Αθήνα για μια μόλις ημέρα οικογενειακώς;

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έναν μήνα μετά την εγκατάστασή τους στην Αντίπαρο για τους καλοκαιρινούς μήνες, επέστρεψαν για λίγο στην Αθήνα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Η οικογένεια Τανιμανίδη αποφάσισε φέτος να περάσει το καλοκαίρι της στην Αντίπαρο και έτσι κατάφερε και βρήκε ένα υπέροχο σπίτι με κυκλαδίτικη αισθητική και όλες τις ανέσεις.

Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και πέρυσι, αφού είχαν εγκατασταθεί στο νησί των Ανέμων μαζί με τις δίδυμες κόρες τους και έτσι είχαν ένα υπέροχο φωτεινό καλοκαίρι.

Photo-shared-by-Christina-Bompa-Tanimanides.jpg

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Μπόμπα, η οικογένειά της επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και όλοι μαζί ταξίδεψαν για μια μόλις ημέρα στην Αθήνα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο.

348269119_214328661389986_7149218152138720465_n.jpg

Στη συνέχεια η Influencer ανέβασε ένα βίντεο όπου δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους στην Αθήνα. Παντού υπάρχουν μπάζα και όπως όλα δείχνουν το σπίτι τους ανακαινίζεται πλήρως!

Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που η οικογένεια έκανε ταξίδι-αστραπή προς την Αθήνα. Για να επιβλέψει τις εργασίες και να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές στις αλλαγές που συντελούνται στο οίκημα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved