Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βραδινή βόλτα με τον 5 μηνών γιο τους και τα δύο σκυλιά τους
Showbiz

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βραδινή βόλτα με τον 5 μηνών γιο τους και τα δύο σκυλιά τους

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει αλλάξει άρδην από την ημέρα που υποδέχτηκαν στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους αλλά και οι δυο τους φαίνεται πως απολαμβάνουν το κάθε λεπτό της και χαίρονται ακόμα και με τα απλά πράγματα.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα όμως και οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού και φαίνεται πως τα καταφέρνουν πολύ καλά.

Οι δυο celebrities κατάφεραν να ολοκληρώσουν πριν από λίγες εβδομάδες τη διαδικασία της μετακόμισής τους σε νέο σπίτι, δημοσιεύοντας σχετικά βίντεο.

touni.jpg

Πλέον έχουν βρει τα πατήματά τους και έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα αφού ακολουθούν πιστά το πρόγραμμά τους με στόχο να προλαβαίνουν να συνδυάζουν την ανατροφή του μικρού τους με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

touni-alexandrou.jpg

Το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποφάσισαν να κλείσουν την ημέρα τους με μια βραδινή οικογενειακή βόλτα μαζί τον γιο τους, αλλά και τα δύο σκυλιά τους!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα, μοιράστηκε με τους followers του και ένα σχετικό στιγμιότυπο από τον περίπατό, όπου το συνόδευσε γράφοντας: «Πάμε βόλτα όλα τα παιδάκια».

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι από τους γονείς που όλοι θαυμάζουμε γιατί έχουν μαζί τους τον γιο τους σε όλες τους τις δραστηριότητες. Ακόμα και στα ταξίδια τους στο εξωτερικό είχαν μαζί τον νουνίτο τους ενώ βλέπουμε από τα βίντεο που αναρτούν ότι το μωρό τους είναι μαζί τους, ακόμα και στο γυμναστήριο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved