Ραμόνα Βλαντή: «Τι είναι το κάρμα που είπε η Σοφία Χατζηπαντελή; Να γίνω και εγώ πλαστικιά;»
Showbiz

Ραμόνα Βλαντή: «Τι είναι το κάρμα που είπε η Σοφία Χατζηπαντελή; Να γίνω και εγώ πλαστικιά;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Ραμόνα Βλαντή και αναφέρθηκε στο Shopping Star όσο και στην απάντηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για την ίδια.

Την απάντησή της στα λεγόμενα της Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε η Ραμόνα Βλαντή για ακόμα μια φορά σχολιάζοντας καυστικά τις δηλώσεις της αντιμαχόμενης πλευράς.

«Η τηλεόραση είναι σε δεύτερη μέρα. Καλοδεχούμενο πάντα γιατί είναι ένα πρόσθετο οικονομικά αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου. Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια αλλά είναι μακριά από εμένα να είμαι σε πάνελ.

Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το Shopping Star και έτσι όπως έχω ρωτήσει νομίζω δεν έχουν ξεκινήσει να κάνουν συζητήσεις με κόσμο. Έχω τη δυνατότητα να δώσω συμβουλές και περισσότερες από τη Βίκυ γιατί είναι η δουλειά μου. Σε αυτό το κομμάτι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Δεν μου φάνηκε προκλητικός ο Λάκης Γαβαλάς με το σχόλιό του για το φόρεμα της Δούκισσας Νομικού. Χάθηκε μέσα σε αυτό το φόρεμα, δεν είναι όλα για όλους.

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου άρεσε καθόλου, αντιπαθώ πολύ αυτόν τον σχεδιαστή. Είπε κάτι για το “κάρμα” και αναρωτιέμαι τι είναι; Να γίνω και εγώ πλαστικιά να βγάλω τρίχες;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved