Δημήτρης Γιώτης: «Ο γιος μου έχει χαράξει τη δική του πορεία και νιώθω πολύ περήφανος γι’ αυτόν»
Showbiz

Δημήτρης Γιώτης: «Ο γιος μου έχει χαράξει τη δική του πορεία και νιώθω πολύ περήφανος γι’ αυτόν»

Για τον γιο του, το πώς έχει κρατήσει ζωντανή τη φλόγα του έρωτα μετά από 23 χρόνια γάμου αλλά και για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Γιώτης

Έχεις έναν γιο και καμαρώνεις γι’ αυτόν, θα ήθελες να ακολουθήσει τα βήματά σου;

Ο γιος μου μπήκε στο πανεπιστήμιο φέτος και σπουδάζει Πληροφορική εδώ στην Αθήνα. Αν το είχε με το τραγούδι, δεν θα τον εμπόδιζα καθόλου να ασχοληθεί με αυτό. Αλλά δεν τον ενδιέφερε ποτέ αυτό το κομμάτι. Ενδεχομένως και από αντίδραση. Έβλεπε το πώς ζούσα, με τα ωράριά μου, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι οπότε σίγουρα δεν θα ήθελε να κάνει έναν τέτοιο τρόπο ζωής. Έχει χαράξει τη δική του πορεία και νιώθω πολύ περήφανος γι’ αυτόν.

giotis-(1).jpg


Είσαι σε έναν γάμο αρκετά χρόνια. Έχεις κάποιο μυστικό και κατάφερες να κρατήσεις τη φλόγα ζωντανή;

Είμαι παντρεμένος είκοσι τρία χρόνια. Το εύκολο είναι να χωρίσεις, το δύσκολο είναι να κρατήσεις αυτό που έχεις. Όταν έχεις κατανόηση, αγάπη, κάνεις συζήτηση και διάλογο, καταφέρνεις να ξεπερνάς τα εμπόδια και τα προβλήματα.

1685009492038-130849649-giotis-(2).jpg

Έχεις ζήσει κάποιο ακραίο περιστατικό εκδήλωσης θαυμασμού;

Συμβαίνουν πολλά περιστατικά κατά καιρούς. Είναι η δουλειά μας τέτοια. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν μια κοπέλα ήρθε στο καμαρίνι μου με ένα δερμάτινο φόρεμα που είχε φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω. Μπαίνει λοιπόν μέσα, κλείνει την πόρτα και ανοίγει όλο το φερμουάρ και μένει ολόγυμνη μπροστά μου. Ένιωσα πολύ αμήχανα εκείνη τη στιγμή. Μου λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν σου αρέσω;». Της απαντώ: «Μια χαρά κοπέλα είσαι αλλά εδώ είναι η δουλειά μου και θέλω να τη σεβαστείς. Ντύσου και πήγαινε στο τραπέζι σου να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα». Ευτυχώς το σεβάστηκε και αποχώρησε. Θυμάμαι και ένα ακόμη περιστατικό, ένας χόρευε και είχε μεθύσει, πέφτει πάνω στο μικρόφωνο και μου έσπασε το δόντι.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved