Μαρία Ηλιάκη: Η βόλτα με την κόρη της και το απίθανο jumpsuit στο χρώμα του φετινού καλοκαιριού!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η βόλτα με την κόρη της και το απίθανο jumpsuit στο χρώμα του φετινού καλοκαιριού!

Τις πιο ωραίες στιγμές με την κόρη της περνά η Μαρία Ηλιάκη μιας που η μικρή Κατερίνα έχει μεγαλώσει, περπατάει χωρίς βοήθεια και απολαμβάνει τις βόλτες μαζί της. 

Σε μια τέτοια στιγμή απαθανατίσαμε μαμά και κόρη να περνούν ένα όμορφο απόγευμα κάνοντας τη βόλτα και τις αγορές τους στο Golden Hall.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η μαμά Μαρία έτρεχε συνεχώς πίσω από τη μικρή της όμως καθόλου δεν βαρυγκώμησε αφού έδειχνε να απολαμβάνει όσο τίποτα αυτές τις στιγμές μαζί της.

iliaki-(10).jpg

Η μικρούλα κέρδισε τις εντυπώσεις με τις τσαχπινιές της ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε πάνω της και η παρουσιάστρια με το απίθανο jumpsuit που επέλεξε. Η χακί και άνετη ολόσωμη φόρμα της αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή! Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου. Τις προάλλες είπα κάτι που με στεναχώρησε. Δεν της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: "μαμά, έξω από το δωμάτιο.

iliaki-(1).jpg

Πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;". Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μαρία Ηλιάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved