Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το denim look και η βόλτα για αγορές με τα παιδιά της
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το denim look και η βόλτα για αγορές με τα παιδιά της

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά να «τρέχει» με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ωστόσο σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνει τις βόλτες με τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day απαθανατίστηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των Βορίων Προαστίων να κάνει τις αγορές της παρέα με την μικρή της κόρη και τον γιο της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί η Σταματίνα έδειχνε να απολαμβάνει αυτές τις στιγμές με τα παιδιά της, τα οποία δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της.

tsimtsili-(7).jpg

Και φυσικά δεν θα αφήναμε ασχολίαστο το σύνολο της παρουσιάστριας, η οποία επέλεξε τζιν παντελόνι, λευκό μπλουζάκι, μαύρο τζάκετ και χαμηλά παπούτσια.

Δεν την στη gallery

«Εγώ δεν σου κρύβω ότι στον Γιαννάκη που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από την Νάγια και την Μαίρη κι είχα κάνει δύο καισαρικές και που επειδή έκανα την πρώτη έκανα αναγκαστικά και την δεύτερη γιατί ήταν πολύ κοντά, ήθελα να το παλέψω. Αλλά ο γιατρός μου μού είπε τότε ότι με δύο καισαρικές και με ράμματα που έχεις χειρουργήσει ένα όργανο δύο φορές, έχει κινδύνους. Εκείνη την ώρα φοβάσαι γιατί θέλεις την ασφάλειά σου», αποκάλυψε πρόσφατα η παρουσιάστρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved