Σταύρος Σβήγκος: Εξηγεί γιατί δεν διαφημίζει την καντίνα που διατηρεί στην Εύβοια
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: Εξηγεί γιατί δεν διαφημίζει την καντίνα που διατηρεί στην Εύβοια

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σταύρος Σβήγκος που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ «Έρωτας Φυγάς». Μεταξύ άλλων μίλησε για την κρυφή καντίνα που διατηρεί σε παραλία της Εύβοιας.

«Εγώ το έμαθα τυχαία, γιατί πήγα σε ένα χωριό της Εύβοιας και μου το είπαν. Εσύ γιατί δεν το διαφημίζεις; Έχεις ξανακούσει άνθρωπο να μη διαφημίζει την επιχείρησή του;», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Είναι ένα ήσυχο spot, μικρή παραλία. Δεν είναι επιχείρηση που ξεκίνησε για να γίνει επιχείρηση. Θέλουμε να βγάζει τα έξοδά της, μέχρι εκεί. Κάποιες φορές τα βγάζει, κάποιες άλλες όχι. Είναι χόμπι», απάντησε ο Σταύρος Σβήγκος.

svigkos.jpg

«Είναι μία παραλία που δεν χωράει κόσμο. Δεν είναι μυστικό απλά υπάρχει κόσμος που πήγαινε εκεί πολύ πριν από μένα. Θεωρώ καφρίλα να πάω σε μία ήσυχη μεριά ενός χωριού και να φτιάξω μία επιχείρηση, να γεμίσω ομπρέλες και να τους χαλάσω την ηρεμία τους», τόνισε στη συνέχεια ο ίδιος.

«Είμαστε σε μια γωνίτσα, η μουσική ακούγεται ίσα-ίσα, είμαστε λίγο Ικαριώτες στην εξυπηρέτηση. Είναι από την πλευρά του Αιγαίου», είπε μόνο ο Σταύρος Σβήγκος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved