Ρέβη: Η φωτό από το γάμο της μας θύμισε πόσο υπέροχη ήταν! To boho νυφικό & η λεπτομέρεια στα μαλλιά
Showbiz

Ρέβη: Η φωτό από το γάμο της μας θύμισε πόσο υπέροχη ήταν! To boho νυφικό & η λεπτομέρεια στα μαλλιά

Είναι χρόνια μαζί, έχουν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια και είναι το απόλυτο παράδειγμα πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα και όταν κανείς το λέει αυτό, αυτόματα σκέφτεται τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα!

Το ζευγάρι παρά τα χρόνια που είναι μαζί συνεχίσει να είναι ερωτευμένο και συχνά μας το επιβεβαιώνει η διάσημη φωτογράφος μέσα από τις αναρτήσεις της.

Τα δίδυμα παιδιά τους ήρθαν στη ζωή και τους έκαναν ακόμη πιο ευτυχισμένους και οι δυο γονείς έχουν να εξιστορούν σε εκείνα την απίθανη ιστορία του γάμου τους που έγινε μακριά από όλους με το ζευγάρι να ζει μοναδικές στιγμές.

revi-nifi-(3).jpg

Μια από αυτές όμως μοιράστηκε και η Ρούλα Ρέβη πρόσφατα μέσα από στον προσπωικό της λογαριασμό στο Instagram και μας θύμισε πόσο υπέροχη νύφη ήταν μέσα στο boho νυφικό της φόρεμα με τη λεπτομέρεια στα μαλλιά της να την κάνει ακόμη πιο νεραϊδένια.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα. Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα, τρέλα, φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε.

unknown_343973052_245570304621568_5286646253325003034_n.jpg

Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας! Σε αγαπώ πολύ» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved