Φωτεινή Αθερίδου: Φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι και έκανε το instagram να... λιώσει!
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι και έκανε το instagram να... λιώσει!

Η Φωτεινή Αθερίδου υποδέχτηκε πριν από μερικές μέρες τον δεύτερο γιο της στη ζωή και φυσικά είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά και μόνο σε εκείνον. 

Όπως κάθε νέα μανούλα έτσι και η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος έχει δώσει την αποκλειστική προσοχή της στον μικρούλη που έτσι και αλλιώς έχει την απόλυτη ανάγκη της.

Φυσικά, οι μέρες αυτές είναι αρκετά δύσκολες για τη νέα μανούλα που δεν κοιμάται όσο θα ήθελε αλλά δεν νοιάζεται καθόλου αφού έχει ένα θαύμα στην αγκαλιά της.

Κλεισμένη στο σπίτι για τις πρώτες μέρες της ζωής του νεογέννητου, η Φωτεινή Αθερίδου απαθανατίζει τον γιο της σε διάφορες στιγμές τους.

Ένα από αυτά τα φωτογραφικά κλικ θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους που την έχουν κατακλύσει με ευχές για τον μικρούλη της.

Φυσικά, αυτή η φωτό έλαβε πάρα πολλά likes και έκανε τους followers της να... λιώσουν με το στιγμιότυπο.

Να θυμίσουμε ότι η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είχαν παντρευτεί στις 6 Σεπτεμβρίου του 2022 και αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση του πρώτου τους γιου, του Θοδωρή ο οποίος φυσικά πήρε το όνομα του παππού του Θοδωρή Αθερίδη.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού τους στις 16 Μαΐου ο οποίος φυσικά έχει γίνει η μεγάλη αδυναμία όλης της οικογένειας.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ευτυχισμένη μανούλα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved