Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Έτσι γνωρίστηκαν -«Αποκλειστήκαμε στο σπίτι από τα χιόνια και...»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Έτσι γνωρίστηκαν -«Αποκλειστήκαμε στο σπίτι από τα χιόνια και...»

Ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος είναι καλεσμένος το Σάββατο, 27 Μάη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως γνωρίστηκε με τη Μαρία Κορινθίου.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Μας πρότειναν με τη Μαρία να κάνουμε μαζί εκπομπή. Αν είναι όπως το θέλουμε, μας πρεσβεύει και μας ικανοποιεί – όχι να είναι απλά για να είναι – προφανώς και θα το σκεφτούμε και μπορεί να το κάνουμε».

Και αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης: «Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο. Εγώ έκανα το «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» του Αλέξανδρου Ρήγα. Κάναμε τις παραστάσεις και ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη παράσταση υπήρχε ένα κενό 1-1μιση ώρα. Με είχαν προσκαλέσει να δώσω ένα βραβείο στον Τόνυ Δημητρίου».

giannis_aivazis.jpg

Και πρόσθεσε: «Καθόταν η Μαρία σε ένα τραπέζι με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Χαιρετιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε με τον Ιωσήφ και γυρίζει η Μαρία και μου λέει: γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία, τι κάνεις; Αυτό ήταν.

Ήταν κάτι ωραίο, μαγικό. Είχαμε και οι δύο σχέση τότε, οπότε γυρίζοντας στην Αθήνα υπήρξε αυτή η έλξη αλλά δεν έγινε τίποτα απολύτως, απλώς βγαίναμε. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στο σπίτι από τα χιόνια σε ένα φαγητό που είχαμε κάνει. Είχαμε φροντίσει όμως να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στ οHappy Day, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Θα σας πω λεπτομέρειες. Τότε με τη Μαρία κάναμε το «Λούφα και Απαλλαγή». Ήταν μόνη της, γιατί τα λέγαμε, είχαμε και τρεις μήνες γύρισμα. Ισχύει ότι πήγε στην Κύπρο, γνώρισε τον Γιάννη και γύρισε ενθουσιασμένη.

70ce610b-korinthiou_aivazis.jpg

Αυτό με τα χιόνια δεν το θυμάμαι αλλά ισχύει ότι πολλές φορές στη «Λούφα» δεν κάναμε γύρισμα λόγω της χιονόπτωσης. Αλλά εγώ θυμάμαι ότι η Μαρία δεν είχε σχέση».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved