Θάνος Καληώρας: «Τώρα ζούμε στο κλουβί μας και ο καθένας είναι μόνος του»
Showbiz

Θάνος Καληώρας: «Τώρα ζούμε στο κλουβί μας και ο καθένας είναι μόνος του»

Ο Θάνος Καληώρας αυτή τη σεζόν υποδύεται τον Δούβλη, στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha, Ο παράδεισος των κυριών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του αλλά και για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

  • Ήταν πολύ ευχάριστη η έκπληξή σας όταν σας είδαμε ξανά στη μικρή οθόνη. Νιώθετε την αγάπη του κοινού στο πρόσωπό σας σε κάθε επανεμφάνισή σας;

«Καταρχάς είναι μεγάλη και η δική μου χαρά που συμμετέχω σε αυτή την υπέροχη σειρά την οποία έβλεπα από την αρχή. Κάνω τη δουλειά μου και την κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάθε φορά που αναλαμβάνω έναν νέο ρόλο η πρόκληση είναι μεγάλη. Φυσικά μου είναι πολύ ευχάριστο όταν αυτό που κάνω έχει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο».

  • Σας είχε λείψει η διαδικασία των γυρισμάτων;

«Σίγουρα. Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση και κάθε φορά που υπάρχει αυτή η καινούρια πρόκληση, ανανεώνεται και το δικό μου ενδιαφέρον. “Ο Παράδεισος των κυριών” είναι μια σειρά εποχής και κινείται στη δεκαετία του '60, μια περίοδο που αποτελεί πρόσφατο παρελθόν, αλλά άφησε έντονο το αποτύπωμά της σε πολλά επίπεδα, ακόμη σε και ό, τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση και γι' αυτό μου αρέσει διπλά».

  • Μια και κάνατε λόγο για αποτύπωμα και η αποτύπωση της εποχής είναι πολύ επιτυχημένη στα σκηνικά όσο και το ενδυματολογικό κομμάτι.

«Κάθε φορά που μια παραγωγή αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη εποχή, αυτή η χρονική περίοδος πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο σύνολο κι εδώ το αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Εκείνη την εποχή υπήρχε μια κομψότητα, μια ομορφιά, μια χάρη στην εικόνα των ανθρώπων».

  • Και μια ευγένεια στον λόγο.

«Σίγουρα, γιατί ήταν διαφορετική η παιδεία, τα ήθη, οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς, οι συνήθειες των ανθρώπων και οι κοινωνικές σχέσεις που είχαν μεταξύ τους. Μεγάλωσα στη Δράμα και έζησα αυτή την άμεση επικοινωνία που υπήρχε τότε, όταν ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου και γνωρίζονταν όλοι μεταξύ τους. Τώρα ζούμε στο κλουβί μας και ο καθένας είναι μόνος του».

  • Πείτε μας για τον ήρωά σας τον Δούβλη. Ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του;

«Είναι ένας μεγαλοδικηγόρος... κατά το μεγαλοεφοπλιστής που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας. Λίγοι γίνονταν πραγματικά πολύ μεγάλοι και γι’ αυτό είχαν διάρκεια κι έμειναν στην ιστορία. Όταν κάτι το κατακτάς με κόπο, ξέρεις και να το διατηρήσεις. Ήταν μεγάλες οι δυσκολίες τότε και η φτώχεια μεγάλη, όμως δεν υπήρχε αυτό το αλληλοφάγωμα και ο αλληλοσπαραγμός. Οι άνθρωποι δούλευαν πολύ σκληρά. Υπήρχε το θέμα της επιβίωσης, αλλά τα χρόνια ήταν πιο αγνό. Έτσι και ο Δούβλης έχει φτάσει να είναι μεγαλοδικηγόρος, και αυτό δεν του χαρίστηκε», είπε ο Θάνος Καληώρας στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved