Θάνος Καληώρας: «Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου με κέφι κι όρεξη»
Showbiz

Θάνος Καληώρας: «Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου με κέφι κι όρεξη»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Θάνος Καληώρας σε συνέντευξή που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε φυσικά και για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά, Ο παράδεισος των κυριών.

  • Πάντως τον Μπουραντά... τον παίζει στα δάχτυλα.

«Γι΄ αυτό και ο Χριστόφορος που είναι άλλος χαρακτήρας, έχει έναν τέτοιο δικηγόρο. Για να μπορεί να του βρίσκει λύσεις σε θέματα που εκείνος αδυνατεί να πάρει αποφάσεις. Ο Δούβλης τα βάζει με την αστυνομία, απειλεί ότι θα καλέσει τον υπουργό και θα ζητήσει να ξηλώσει τον αστυνόμο Γιαμαλή. Έχει μεγάλο θράσος, αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτά πάνε μαζί. Είναι αλαζόνας στον μέγιστο βαθμό. Δεν μπορείς να του αλλάξεις μυαλά με τίποτα».

  • Και όντως κατάφερε να βγάλει τον Άγη από τη φυλακή. Τι θα ακολουθήσει;

«Έχει ενδιαφέρον παρακάτω γιατί υπάρχει μια έκπληξη στην ιστορία. Φυσικά έχει να κάνει με την οικογένεια Μπουραντά. Ο Δούβλης παραμένει στην ενεργό δράση».

thanos.jpg
  • Υπάρχει ένα κλείσιμο ματιού όσον αφορά τη Βικτώρια και τις μεταξύ τους σχέσεις. θα γίνουν ζευγάρι;

«Μέχρι το κλείσιμο του ματιού γνωρίζω, αλλά τι θα γίνει παρακάτω δεν το ξέρω. Φαίνεται ότι ο Δούβλης έχει ένα δέσιμο με τη γυναίκα αυτή, μία τρυφερή επαφή. Είναι κάτι που θεωρώ ότι διαφαίνεται και από τους διαλόγους. Ίσως αργότερα εξελιχθεί αυτό το κομμάτι της ιστορίας και από τις δύο πλευρές».

  • Εκείνος ξέρει για τις παράνομες υιοθεσίες;

«Βεβαίως και ξέρει όλες τις δουλειές της. Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Αυτό που δεν θέλει η Βικτώρια είναι να το μάθει ο Μπουραντάς. "Ό,τι κάνουμε και λέμε είναι μεταξύ μας", του λέει. Και η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν έτσι δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε κάποια πράγματα».

  • Θα γίνει φύλακας άγγελός της;

«Είναι υπερπροστατευτικός με τις γυναίκες, όπως και οι περισσότεροι άντρες εκείνη την εποχή».

  • Μόνο που η Βικτώρια τους άντρες τους παίζει στα δάχτυλα.

«Η Βικτώρια τους ασκεί μια σαγήνη και έτσι καταφέρνει να τους χρησιμοποιεί στις ίντριγκες και τις παρανομίες της».

  • Με τη σειρά της η Βικτώρια προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από διάφορες κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος της.

«Είναι ένα διαπλεκόμενο πρόσωπο και ο κλοιός γύρω της θα στενέψει αρκετά. Γι΄ αυτό και θα δούμε η συνεργασία της με τον Δούβλη να γίνεται πιο στενή. Το πόσο δεν ξέρω. Είναι ένα ερωτηματικό που με προβληματίζει».

  • Θα αργήσουμε να τη δούμε στη φυλακή;

«Η σειρά θα πάει και δεύτερη σεζόν και δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Πάντως θεωρητικά μιλώντας, για όλους υπάρχει θεία δίκη. Εγώ από πλευράς μου θέλω να πω ότι “Ο Παράδεισος των κυριών” είναι μια ωραία σειρά με πολύ ωραία σκηνοθεσία και ολοκληρωμένους χαρακτήρες που ο καθένας

χωριστά και για διαφορετικούς λόγους έχουν το ενδιαφέρον τους. Η συνεργασία μας στα γυρίσματα είναι εξαιρετική και το περιβάλλον πολύ ευχάριστο. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου με κέφι κι όρεξη. Εδώ οι συνθήκες είναι άριστες και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό», είπε στο tv 24 ο Θάνος Καληώρας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved