Γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου και οι backstage φωτό
Showbiz

Γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου και οι backstage φωτό

Ως κολλητή φίλη της νύφης Μαριλού Κόζαρη, η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν από νωρίς στο σπίτι όπου ετοιμαζόταν για να τη βοηθήσει και φυσικά να την καμαρώσει στην πιο όμορφη μέρα της ζωής της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έλαμπε αυτή την τόσο συγκινητική και για την ίδια μέρα αφού παντρεύτηκε μία από τους πιο δικούς της ανθρώπους. Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε για την περίσταση μία μαύρη see through τουαλέτα σε μαύρο χρώμα και έκανε τη διαφορά παρ' όλο που κάποιοι πιστεύουν πως το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι για καλοκαιρινούς γάμους. Η παρουσιάστρια, απογείωσε το στυλ της με το υπέροχο hair styling της και τα λιτά αξεσουάρ της.

Σήμερα (27/5) βρισκόταν από νωρίς στο πλευρό της νύφης και αφού έγραψε ονόματα ανύπαντρων φιλενάδων της κάτω από τα παπούτσια της για να δουν όλες μαζί ποιες είναι οι επόμενες που θα βρουν τον πρίγκιπά τους, τη βοήθησε στις ετοιμασίες.

Φυσικά όταν ήταν έτοιμες και οι δύο, τράβηξαν και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες λίγο πριν φύγουν για την εκκλησία, τις οποίες η Κατερίνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τους νεόνυμφους.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σήμερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη… ♥️Πως πέρασαν έτσι τα χρόνια μυρμηγκάκι μου;;

Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί! @kmarilou_ @formozinio

Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχία…γιατί είσαι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!!

Μαζί σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου όλες μαζί …

Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία...»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved