Γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Η μπομπονιέρα, η είσοδος του ζευγαριού στο πάρτι με χορό και όσα δεν είδατε
Showbiz

Γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Η μπομπονιέρα, η είσοδος του ζευγαριού στο πάρτι με χορό και όσα δεν είδατε

Τη χθεσινή μέρα (27/5) σίγουρα δεν θα την ξεχάσουν ποτέ ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη καθώς έζησαν τις ομορφότερες στιγμές τους στον γάμο τους στην Αίγινα.

Το ζευγάρι είχε δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωή του στις 18,00 το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα για να ενώσει τις ζωές του παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων.

Ανάμεσά τους οι Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε όταν την είδε.

Αμέσως μετά ακολούθησε το μυστήριο και όταν αυτό τελείωσε, το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με το ίδιο αυτοκίνητο αντίκα και τον Πάνο Μουζουράκη σε μεγάλα κέφια να κάνει αστεία με τους δημοσιογράφους.

To ζευγάρι επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής του να γιορτάσει το γάμο του στον Πύργο Σαλιαρέλη και στον κήπο του, δίπλα στην πισίνα δεξιώθηκε τους καλεσμένους του. Σε κάθε θέση υπήρχε και η μπομπονιέρα του γάμου, που ήταν ένα απλό πουγκί με κουφέτα ενώ δίπλα ακριβώς υπήρχε και μία έκπληξη, ένα γυάλινο μπουκαλάκι με φιστίκια το οποίο είχε τον συμβολικό του χαρακτήρα για το ζευγάρι αφού οι ξηροί καρποί συμβολίζουν την αντοχή στον χρόνο.

Ο Πάνος Μουζουράκης και σύζυγός του -πλέον- κατέφθασαν στον χώρο με πολύ κέφι και χορεύοντας ένα τζαζ κομμάτι, με τον τραγουδιστή να δείχνει ενθουσιασμένος. Μάλιστα, κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και τη φίλησε τρυφερά, μέσα σε έναν... χαμό από χειροκροτήματα.

Δείτε παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved