Παπαζήσης-Παντούση: Τι συμβαίνει με τη σχέση τους; Η φημολογούμενη κρίση και η... σιωπή!
NDP photo agency
Showbiz

Παπαζήσης-Παντούση: Τι συμβαίνει με τη σχέση τους; Η φημολογούμενη κρίση και η... σιωπή!

Παρ' όλο που αυτή η σχέση ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες και στις καλύτερες συνθήκες, φαίνεται πως είτε ήδη έχει φτάσει στο τέλος της είτε διανύει κρίση. 

Ο λόγος για τη σχέση του Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση που σύμφωνα με τη Real, δεν διανύει και την καλύτερή της φάση.

Το ζευγάρι που είχε γνωριστεί και πρωταγωνιστήσει στον πρώτο κύκλο της σειράς Κόκκινο Ποτάμι, ήταν για αρκετό καιρό μαζί, όμως έχει να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό.

Όλο αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κρατούν σιγή ιχθύος εδώ και μήνες παρ' όλο που για κάποιο διάστημα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, έχει κάνει πολλούς να υποψιάζονται ότι το ζευγάρι διανύει κρίση στη σχέση του.

Πάντως, τον περασμένο Δεκέμβριο, τότε που ο έρωτάς τους βρισκόταν στο ζενίθ του, οι δυο τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εξωτερικεύσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, όταν σε συνέντευξη, ο ηθοποιός είχε ερωτηθεί ευθέως για τη σχέση σας με τη συνάδερφό του Αναστασία Παντούση, εκείνος είχε απαντήσει:

«Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!

Το ίδιο διάστημα, η Αναστασία Παντούση είχε βρεθεί καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Μας και είχε παραδεχθεί δημόσια ότι: «Είμαι ερωτευμένη με τον Παπαζήση, αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό...».

Φαίνεται όμως πως αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί με το ζευγάρι να διανύει ήδη μία αρκετά δύσκολη περίοδο, αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ίσως να έχουν φτάσει και στον χωρισμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved