Η Φουρέιρα στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της: «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»
Showbiz

Η Φουρέιρα στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της: «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από τη σκηνή καθώς μεσολάβησαν η εγκυμοσύνη και η γέννηση του γιου της, καρπού του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και αγχωμένη, είναι σαν να το κάνω πρώτη φορά. Μου είχε λείψει πάρα πολύ. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ανέβω και πάρω την ενέργεια από τον κόσμο» είπε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή και συνέχισε μιλώντας με συγκίνηση για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού λίγο πριν ανέβει στην πρώτη συναυλία της μετά από καιρό η οποία είναι και η πρώτη της μεγάλης περιοδείας που θα κάνει σε Ελλάδα και εξωτερικό:

«Νομίζω ότι είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος για το εάν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου. Με το παιδί είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου».

foureira-(2).jpg

Όσο για τη σχέση της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, όπως είπε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο από το να βλέπεις αυτόν που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς».

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε στην πρώτη αυτή συναυλία της μετά από καιρό, είχε κοντά της όλη την οικογένειά της, αν και κάποιοι δικοί της άνθρωποι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί γιατί έπρεπε να μείνουν πίσω με το μωρό.

Στην ερώτηση για το σε ποιον μοιάζει ο μικρός, η Ελένη Φουρέιρα είπε:

«Όσο μεγαλώνει ο γιος μου είναι σαν να βλέπω εμένα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την απόλυτη αγάπη προς το παιδί μου».

foureira-(4).jpg

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη Eurovision και την κόντρα που ξέσπασε για τη χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

«Είναι άποψη του καθενός τι θα ψηφίσει, όμως η Κύπρος άξιζε να της δώσουμε το 12αρι. O τραγουδιστής της Κύπρου ήταν εκπληκτικός, όπως και το τραγούδι του, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό με τη βαθμολογία».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας πως θα ήθελε να ξαναπάει στην Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας, καθώς όπως είπε «είναι η χώρα μου, την αγαπάω κι αν μου έρθει πρόταση θα το σκεφτόμουν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved