Νομικός-Πρέλεβιτς: Η γαμήλια δεξίωση, ο Σχοινάς & ο ξέφρενος χορός της νύφης με τον μπαμπά της Μπάνε
ndp photo
Showbiz

Νομικός-Πρέλεβιτς: Η γαμήλια δεξίωση, ο Σχοινάς & ο ξέφρενος χορός της νύφης με τον μπαμπά της Μπάνε

Χθες (27/5) παντρεύτηκαν και ο Νικήτας Νομικός με την Άννα Πρέλεβιτς και ύστερα ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα κοντά στην Αθήνα με το κέφι να χτυπάει... κόκκινο! 

Αμέσως μετά το μυστήριο που έγινε στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο κτήμα για τη δεξίωση, με το ζευγάρι να κάνει την εμφάνισή του λίγη ώρα αφότου είχαν όλοι τακτοποιηθεί στις θέσεις τους.

Και τότε δόθηκε το σήμα για να ξεκινήσει το γλέντι που κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος «έντυσε» με τα τραγούδια του και τις επιτυχίες του την τόσο όμορφη στιγμή του ζευγαριού.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της δεξίωσης ήταν όταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, πατέρας τη νύφης, ανέβηκε στην πίστα μαζί με την κόρη του και χόρεψαν... σχεδόν συγχρονισμένα ένα ξένο τραγούδι με beat, δίνοντας τον παλμό της βραδιάς.

Ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι, με την Δούκισσα Νομικού, αδελφή του γαμπρού να παρασύρεται στον χορό και να διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσης.

Στη βραδιά φυσικά ακολουθήθηκε η γνωστή διαδικασία, με το ζευγάρι να κόβει ευτυχισμένο τη γαμήλια τούρτα και να χορεύει μαζί τον πρώτο χορό της κοινής του ζωής.

Δείτε βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved