Καινούργιου για Μουζουράκη – Κόζαρη: Τα δάκρυα και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου, που δεν είδαμε
Showbiz

Καινούργιου για Μουζουράκη – Κόζαρη: Τα δάκρυα και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου, που δεν είδαμε

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν αυτό το Σάββατο στην Αίγινα και εκεί ήταν και η κολλητή φίλη της νύφης, η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μίλησε με συγκινητικά λόγια γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού.

Αρχικά είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Ήταν ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα της ζωής μου. Η καλύτερη φίλη μου, η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Πάνο Μουζουράκη. Το προετοιμάζαμε αρκετό καιρό όλες οι φίλες. Φυσικά την ρώτησα να τραβήξω μερικά πλάνα από την προετοιμασία της νύφης για την εκπομπή και μου είπε εννοείται, κανένα θέμα».

GAMOS-MOYZOYRAKI-KOZARI-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει στη ζωή μου, τόσο απλός και ταυτόχρονα ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι. Έβλεπες ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, αγαπημένο να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας».

GAMOS-MOYZOYRAKI-KOZARI-(3).jpg

Και υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Οι κουμπάροι ήταν πέντε, οι δύο κολλητές της Μαριλού και τρεις άντρες από τη μεριά του Πάνου Μουζουράκη. Έβλεπες δύο ανθρώπους που πραγματικά έχουν ερωτευτεί να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει. Ήταν η πιο όμορφη νύφη που έχω δει»!

GAMOS-MOYZOYRAKI-KOZARI-(2).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved