Χριστιάνα Μπέτα: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου
Showbiz

Χριστιάνα Μπέτα: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι ερωτευμένη ξανά και η αποκάλυψη μόλις έγινε!

Η Χριστιάνα Μπέτα, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι ερωτευμένη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό, με τον Αλέξανδρο Λυμπέρη.

Τα παιδιά γνωρίζονταν και πια είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!

6942_NATASA_THEODORIDOY_XRISTIANA_MPETA_882022.jpg

Mάλιστα, όπως αναφέρθηκε η Χριστιάνα και ο Αλέξανδρος ήταν μαζί στο φινάλε του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού και στο ίδιο τραπέζι βρισκόταν και η κοπέλα του… Αργυρού.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου διαπρέπει στη ζωγραφική.

Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της: "Έχω τελειώσει Πολιτικές Επιστήμες και Νομική. Ζωγράφιζα από μικρή και ήμουν ιδιαίτερα τυχερή, γιατί και οι δύο μου γονείς, καθώς και η αδερφή μου, πάντοτε με υποστήριζαν στην καλλιτεχνική μου πορεία. Θα έλεγα ότι οδηγήθηκα στο να ασχοληθώ επαγγελματικά με την Τέχνη πολύ φυσικά και οργανικά. Με πήγε μόνος του ο δρόμος. Και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό."!

Όσον αφορά την πηγή έμπνευσής της, τόνισε:

"Εμπνέομαι από πολλά πράγματα. Κυρίως από τη ζωή. Ο κόσμος είναι μαγικός, αν τον παρατηρήσεις. Μου αρέσει το φως,τα χρώματα και οτιδήποτε φωνάζει «χαρά». Οι καλλιτέχνες έχουμε μια δύναμη να μεταφέρουμε μηνύματα και να δημιουργούμε συναισθήματα στον κόσμο. Θέλω τα δικά μου μηνύματα να είναι μηνύματα ελπίδας, χαράς και αγάπης. Εμπνέομαι από τη φύση και τα τοπία, που με ταξιδεύουν και μου δημιουργούν συναισθήματα ευτυχίας. Πηγή έμπνευσής μου αποτελεί και η μουσική, κυρίως των δεκαετιών του 1960 και του 1970. Τα κύρια θέματα της έκθεσής μου είναι τα τοπία και η έννοια της οπτικής. Θέλω ο παρατηρητής να αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στον πίνακά μου. Εμπνέομαι από τη φύση και τα τοπία, που με ταξιδεύουν και μου δημιουργούν συναισθήματα ευτυχίας και να μπορεί να εκμεταλλεύεται όλες τις οπτικές γωνίες. Ποιο είναι το επόμενο βήμα σου; Να μάθω όσο περισσότερα μπορώ για την Τέχνη γενικότερα. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι ξεκινάει τον Οκτώβριο. Θέλω να εξελιχθώ ως καλλιτέχνις. Έχουμε οργανώσει κάποιες ακόμα εκθέσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο και, μόλις οριστούν οι ημερομηνίες, θα κοινοποιήσω και τις λεπτομέρειες."!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved