Χαρούλα Αλεξίου: Η πιο τρυφερή φωτό στο Instagram account της! Αγκαλιά με το μωρό της Παπαδοπούλου
Showbiz

Χαρούλα Αλεξίου: Η πιο τρυφερή φωτό στο Instagram account της! Αγκαλιά με το μωρό της Παπαδοπούλου

Χαρούλα Αλεξίου και Ζωή Παπαδοπούλου σμίγουν ξανά και το αποτέλεσμα της νέας σύμπραξης αναμένεται αριστουργηματικό!

Οι δυο γυναίκες συνεργάζονται στην παράσταση “Η δικιά μου Χαρούλα”, που επιμελείται η σπουδαία ερμηνεύτρια και στην οποία η Ζωή Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσει το ρεπερτόριο της.

Papadopouloyalexiou.jpg

Και φυσικά οι δυο τους βρίσκονται συχνά με τη Χαρούλα Αλεξίου να έχει ξετρελαθεί με την κόρη της Ζωής Παπαδοπούλου. Τόσο μάλιστα που η ίδια μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία κρατώντας αγκαλιά την μικρούλα.

«Υπάρχουν και μωρά στην ζωή μας. Εδώ με την αγαπημένη μανούλα, την Ζωή μου, @zoepapadopoulou_official που θα τραγουδάει τα τραγούδια μου στην φετινή της περιοδεία», έγραψε και η φωτογραφία απέσπασε δεκάδες σχόλια μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Δες την στη gallery

«Είναι το θαύμα και το δώρο της ζωής μου Μόνο ευγνώμων αισθάνομαι. Κάθε μέρα λέω: σε ευχαριστώ, Θεέ μου. Εννοείται ότι μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες έχασα την ελπίδα μου, απογοητεύτηκα! Όταν όμως ήρθε την τρίτη φορά, που δεν το περιμέναμε καν, πάθαμε σοκ», ανέφερε η Ζωή Παπαδοπούλου και εξομολογήθηκε:

papadopolou-(4).jpg

«Είχαμε πει: “αν θέλει ο Θεός να έρθει, θα έρθει”. Με το που το είπαμε αυτό, ήρθε μετά από 3 βδομάδες. Ο σύντροφός μου με διεκδικούσε έναν χρόνο, εγώ ήμουν στον κόσμο μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved