Γάμος Πρέλεβιτς – Νομικού: Μέσα σε ενάμιση λεπτό όλες οι παραμυθένιες στιγμές του γάμου τους
ndp photo
Showbiz

Γάμος Πρέλεβιτς – Νομικού: Μέσα σε ενάμιση λεπτό όλες οι παραμυθένιες στιγμές του γάμου τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (27-05) η Άννα Πρέλεβιτς με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό.

O γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και από νωρίς ο Νικήτας Νομικός, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του Νίκο και Ούρσουλα Νομικού αλλά και την πανέμορφη αδελφή του, τη Δούκισσα Νομικού η οποία ήταν και κουμπάρα, περίμενε από νωρίς τη νύφη.

gamos-nomikos-prelevits-doukissa-nomikou-(8).jpg

Αμέσως μετά το μυστήριο που έγινε στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο κτήμα για τη δεξίωση, με το ζευγάρι να κάνει την εμφάνισή του λίγη ώρα αφότου είχαν όλοι τακτοποιηθεί στις θέσεις τους.

Και τότε δόθηκε το σήμα για να ξεκινήσει το γλέντι που κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος «έντυσε» με τα τραγούδια του και τις επιτυχίες του την τόσο όμορφη στιγμή του ζευγαριού.

Στο βίντεο που ακολουθεί μέσα σε ενάμιση λεπτό θα δεις πλάνα από την προετοιμασία της νύφη και φυσικά στιγμές από την τελετή αλλά και από το γλέντι που ακολούθησε.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε κοινή παρέα στις αρχές του 2021, όμως αρχικά κρατούσε τη σχέση του κρυφή.

Τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα που τούς ήθελαν να είναι ζευγάρι και πλέον φτάνουμε δύο χρόνια μετά να τους καμαρώνουμε γαμπρό και νύφη στην εκκλησία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved