Νικολέττα Βλαβιανού: Τι είπε στην Τίνα Τέρνερ όταν την συνάντησε
Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: Τι είπε στην Τίνα Τέρνερ όταν την συνάντησε

Στην απρόοπτη συνάντησή της με την Τίνα Τέρνερ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το 1990, όπου η θρυλική τραγουδίστρια είχε δώσει συναυλία αναφέρθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού το απόγευμα της Δευτέρας από τον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4».

«Επειδή πέθανε πρόσφατα, θα το πω. Εγώ ήμουν πολύ μεγάλη φαν της Τίνα Τέρνερ. Δούλευα πιτσιρίκα στο Pop Eleven, το δισκάδικο που είχε ο θείος μου ο Φαληρέας, γνωστός μουσικός της εποχής, οπότε ήμουν πολύ κοντά στη μουσική», ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

«Είχα πολλή αγάπη με την soul μουσική, αν και δεν ήταν της εποχής μου. Την ήξερα την Τίνα από τότε, από την πρώτη της καριέρα. Εν τω μεταξύ εγώ πήγαινα πολύ σε συναυλίες, θυμάστε τότε μετά την 7ετία που ξεκίνησαν να γίνονται συναυλίες στο γήπεδο της ΑΕΚ. Πρώτοι ήρθαν οι Police, έχω φιλήσει στον μάγουλο τον Sting, γιατί ήταν ο αγαπημένος μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έρχεται λοιπόν το 1990 η Τίνα Τέρνερ, εγώ ήμουν στο Εθνικό και παίζαμε το καλοκαίρι τις «Εκκλησιάζουσες» στο Ηρώδειο. Εγώ δεν μπορούσα να πάω, γιατί είχα παράσταση και ήμουν να σκάσω. Ήταν να πάνε όλοι μου οι φίλοι και εγώ τους έλεγα ότι δε μπορούσα. Εκείνη τραγουδούσε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

«Οπότε είμαστε για πρόβα στο Ηρώδειο, βάζει τις μουσικές τότε ο Μπάκας – Θεός σχωρέσ’ τον – και αρχίζουμε εμείς να χορεύουμε. Και εκεί που είμαστε στη σκηνή κάνω ένα έτσι και βλέπω την Τίνα Τέρνερ και της λέω: you are simply the best! Δεν ήθελα να χάσω και την πόζα», αποκαλύπτει η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Είχε έρθει επίσκεψη στο Ηρώδειο. Δεν την είδα εγώ αλλά με είδε αυτή να κάνω πρόβα», είπε τέλος ενθυμούμενη την Τίνα Τέρνερ η Νικολέττα Βλαβιανού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved