Τζούλια Κόλλια: Φώτο από το baby shower λίγο πριν γίνει μαμά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks
Showbiz

Τζούλια Κόλλια: Φώτο από το baby shower λίγο πριν γίνει μαμά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Η Τζούλια Κόλλια, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης σε λίγες ημέρες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι έκανε το baby shower και η Τζούλια Κόλλια δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η Τζούλια Κόλλια έγραψε: «It’s Baby Shower time. Μπήκαμε στον μήνα μας και μετράμε αντίστροφα πλέον!!! Ανυπομονούμε τόσο πολύ να γνωρίσουμε από κοντά τον μικρό μας μπεμπίνο…τώρα νομίζω είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ για το τι ακριβώς συμβαίνει»!

juliakollia_350089452_1700532530377967_7014342291481220913_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε πει στην εκπομπή, Mega ΚαλημέραQ Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είναι κάτι που το θέλαμε. Είμαστε σχεδόν 12 χρόνια μαζί. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Από τις δύο πρώτες ημέρες καθυστέρησης, είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος. Πήγα και πήρα το τεστ και περίμενα τον σύζυγό μου να έρθει σπίτι. Έδωσα το τεστ εγκυμοσύνης στον σκύλο μας και το πήγε στον σύζυγο μου”!

Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από το baby shower

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved