Μικρούτσικος: Η άγνωστη σχέση με τον πρώην survivor Τζέιμς Καφετζή! Μαζί στη Ρόδο
Showbiz

Μικρούτσικος: Η άγνωστη σχέση με τον πρώην survivor Τζέιμς Καφετζή! Μαζί στη Ρόδο

Ανδρέας Μικρούτσικος - Τζέιμς Καφετζής: Μαζί – η αλήθεια είναι – πως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αυτή είναι η πρώτη φορά και ήταν σκέτη έκπληξη!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον πρώην survivor Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες ήταν μαζί στη Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα στον προσωπικό λογαριασμό του παρουσιαστή είδαμε βίντεο και φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές στο νησί από όπου και κατάγεται ο Τζέιμς Καφετζής και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ως διοργανωτής boat party.

mikrouytsikos-(2).jpg

Οι δυο τους ήταν μαζί και μάλιστα μετά τη βόλτα με το σκάφος, έφαγαν μαζί και πέρασαν υπέροχες στιγμές. Φαίνεται πως οι δυο άνδρες διατηρούν φιλικές σχέσεις!

Δες τα βίντεο

https://www.instagram.com/p/CsvoCcZo_Oi
https://www.instagram.com/p/Csvk1tVIMeS

Υπενθυμίζεται πως κατά τη σεζόν που ο Τζέιμς ήταν στο Survivor, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε τοποθετηθεί για τα πλάνα που είχαν κάνει το γύρο των Μέσων με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι να επιστρέφει στην πατρίδα του σαν… νικητής και είχε εκφράσει τη συμπάθειά του.

mikroytsikos-kafetzis-(4).jpg

«Όλα αυτά τα λέω με βαθιά εκτίμηση στον Τζέιμς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας, έχει την εκτίμηση μας αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια και νομίσουμε ότι όλα είναι λυμένα… Τι ωραία και τι καλά και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει «αού, αού, αού»! Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, και αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει και το κάνει κεντρικό θέμα», είχε πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved