Σοφία Καρβέλα: H νέα φωτογραφία με τον Νίκο Καρβέλα και η χιουμοριστική λεζάντα
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: H νέα φωτογραφία με τον Νίκο Καρβέλα και η χιουμοριστική λεζάντα

Στην Ελλάδα βρέθηκε και πάλι το προηγούμενο διάστημα η Σοφία Καρβέλα και φυσικά συνάντησε τους γονείς της.

Η σχέση τους εξάλλου είναι τόσο δεμένη και ζεστή κι αυτό φαίνεται σε κάθε τους επανασύνδεση.

Η Σοφία μάλιστα σε κάθε της νέα ανάρτηση με τους γονείς της δεν παραλείπει τις χιουμοριστικές λεζάντες, όπως αυτή που έγραψε στη νέα φωτογραφία που ποστάρε ποζάροντας στο πλευρό του πατέρα της, Νίκου Καρβέλα.

sofia-kai-nikos-karvals-(1).jpeg

Μπαμπάς και κόρη πόζαραν μαζί με τη Σοφία να σημειώνει: «Say hello to my little friend».

Δες τη φωτό στη gallery

«Εμείς είμαστε οικογένεια του να λείπει ο ένας στον άλλον. Δεν συμφέρει σε εμάς να είμαστε συνέχεια μαζί. Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Φτάνει! Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου», είπε η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον μπαμπά της ενώ για τη μαμά της, έχει πει:

sofia-kai-nikos-karvals-(7).jpg

«Δεν συμφωνώ με την μητέρα μου ότι είμαι καλύτερη μητέρα από εκείνη. Θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική μητέρα. Ήταν τρομερά απασχολημένη, δούλευε, δεν έκανε διακοπές. Στην ηλικία που είμαι αυτό είναι μεγάλη έμπνευση και μου δίνει και δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω πιο δυναμικά, και να έχω παραπάνω φιλοδοξίες. Για εμένα ήταν και είναι η απόλυτη και ήταν πάντα εκεί για εμένα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved