Συνατσάκη: Παλέτα χρωμάτων το σπίτι της! Κόκκινο ψυγείο, πράσινος καναπές, χρώμα μέντας στα πλακάκια
Showbiz

Συνατσάκη: Παλέτα χρωμάτων το σπίτι της! Κόκκινο ψυγείο, πράσινος καναπές, χρώμα μέντας στα πλακάκια

Ένα υπέροχο σπίτι έχει φτιάξει η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή.

Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες βιώνει την απόλυτη ευτυχία αφού η κόρη τους, η μικρή Ολίβια τους έχει πάρει το μυαλό. Και τι πιο όμορφο από το να περνούν υπέροχες οικογενειακές στιγμές μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο χρώμα!

Αυτό έχει κάνει η Μαίρη Συνατσάκη και η κάθε γωνιά στο σπιτικό τους είναι ξεχωριστή!

synatsaki-(9).jpg

«Ήταν λίγο πιο δύσκολο από όσο νόμιζα αλλά ποιος νοιάζεται!!! Στο τέλος το κατάφερα! Μπορεί να μην μαγειρεύω πίπολ αλλά βάφω τοίχους και κάνω μερεμετάκια. Τα λεγόμενα και Μαιρεμετάκια. Έβαλα τα καλά μου (με παντοφλίτσες) και ta dah! May we always see the magic», είχε σημειώσει η ίδια όταν μέσα από φωτογραφίες μας έδειξε το σπίτι της, το οποίο έβαψε μόνη της.

Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα είναι σίγουρα η απίθανη κουζίνα της με το κόκκινο ψυγείο, το άνετο και ζεστό σαλόνι της με τον καταπράσινο καναπέ αλλά και το μπάνιο της, για το οποίο έχει επιλέξει πλακάκια σε χρώμα μέντας!

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο… Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δε μπορεί να πει ψέματα και γι’ αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί… Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά… Είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια… Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό», είπε πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας για τον αγαπημένο της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved