Μαρίνα Παντζοπούλου: Ο μπαμπάς της, την φωτογράφισε στην Άνδρο και η Ελένη έκανε σχόλιο!
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Ο μπαμπάς της, την φωτογράφισε στην Άνδρο και η Ελένη έκανε σχόλιο!

Στην Άνδρο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη και τη μικρή Μαρίνα.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην χαρίζει συχνά στιγμιότυπα της μικτής της κόρης ωστόσο αυτή τη φορά τη χάρη μας έκανε ο μπαμπάς της. Ο Μάκης Παντζόπουλος φωτογράφισε την μικρή Μαρίνα να κάνει ποδήλατο στην αυλή του σπιτιού τους και η Έλενα έσπευσε να κάνει το σχόλιο της, αφήνοντας μερικές κόκκινες καρδούλες από κάτω.

Η Μαρίνα είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στην κούκλα μαμά της, Ελένη Μενεγάκη.

1685451454638-139835208-menegaki-(4).jpg

Η οκτάχρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Δες τη φωτό

Πρόσφατα η Ελένη μέσα από την εκπομπή της είπε πως η κόρη της Λάουρα δεν επιθυμεί όταν φωτογραφίζεται να δείχνει το πρόσωπό της. «Με πέτυχαν προχθές με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών και χαίρομαι που με ρώτησαν αν επιθυμεί η κόρη σας να φαίνεται το πρόσωπό της και είπα «όχι, η Λάουρα ανεξαιρέτως ότι είναι 18 χρονών, δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της.

menegaki.jpg

Σας ζητώ συγγνώμη για το 18χρονο κορίτσι μου, γιατί τώρα πια δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, μου έλεγε πως ζεις αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο… «παιδί μου νιώθω ελεύθερη» της είπα. Είχαμε πάει στο κέντρο και επειδή εμφανίστηκαν δύο με τρεις φωτογράφοι, έπαθε πανικό και μου είπε « δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 να βλέπω το πρόσωπό μου στα περιοδικά; Και της είπα πιστεύω ότι θα το σεβαστούν και εγώ θα το πω…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved