Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Μετά το επόμενο βήμα στη σχέση τους, πήδηξαν & από τη γέφυρα Καλατράβα!
Showbiz

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Μετά το επόμενο βήμα στη σχέση τους, πήδηξαν & από τη γέφυρα Καλατράβα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι γεννημένος να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Τώρα διαπιστώνουμε ότι και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν είναι τυχαία στο πλάι του!

Αυτή τη φορά ο Survivor Ντάνος απέδειξε τις δυνατότητές του σε ελληνικό έδαφος για χάρη των αναγκών ενός διαφημιστικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, στο πλευρό του βρέθηκε και η αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση, αποδεικνύοντας έτσι ότι...είναι και αυτή για τα δύσκολα!

ntanos-dimitra.JPG

Οι δυο τους μπήκαν σε mode «Επικίνδυνες αποστολές» και πραγματοποίησαν ένα γύρισμα που θα ζήλευε μέχρι και ο Tom Cruise.

Πήδηξαν από την πεζογέφυρα Καλατράβα στη λεωφόρο Κατεχάκη αφού βέβαια οι αρμόδιοι είχαν λάβει προηγουμένως όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και στο έδαφος υπήρχε προστατευτικό στρώμα για να μην χτυπήσουν.

NTANOS.jpg

«Είμαστε πράκτορες, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει το σποτ» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του «Πρωινού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί πάνω από έξι μήνες και τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, χθες έγινε γνωστό ότι ο Ντάνος πήγε την καλή του στην μητέρα του στην Σκιάθο για να την γνωρίσει από κοντά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους.

Ο δικηγόρος και φίλος του Ντάνου, ο Αναστάσιος Ντούγκας είχε πει σε δηλώσεις του στο Πρωινό: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ο Γιώργος με τη Δήμητρα συνεργάζονται και επαγγελματικά, είχαμε μία συνάντηση όντως στο γραφείο μου, ξέρω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Ξέρω ότι και συνεργάζονται και όλα είναι καλά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved