Χριστίνα Μπόμπα: Δείχνει τις γκρι ρίζα της στο Instagram κάνοντας το δικό της make up routine
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Δείχνει τις γκρι ρίζα της στο Instagram κάνοντας το δικό της make up routine

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει ακομπλεξάριστη στο φακό του Instagram.

Εξάλλου η Χριστίνα ανήκει στην κατηγορία γυναικών που μέσα από τις φωτογραφίες θέλει να περνά μηνύματα υπέρ του real γυναίκειου πρότυπου ομορφιάς, κοινώς πάει κόντρα στην εικονική πραγματικότητα και προβάλλει το υγειές πρότυπο, χωρίς φίλτρα και πολλά πολλά φτιασίδια.

mpompa-(5).jpg

Έτσι έκανε και μέσα από το πρόσφατο βίντεο της.

Η Χριστίνα θέλησε να μοιραστεί με τις followers της το δικό της date night quick makeup αγνοώντας -και καλά έκανε- την άβαφη ρίζα στα μαλλιά της.

«Date night quick makeup 🤍
PS1. Ότι κόκκινα σημάδια εντοπισετε είναι μαρκαδόροι, τα κορίτσια είχαν έμπνευση
PS2. Πρεπει να βαψω τη ριζα… το ξερω 😂», έγραψε στη λεζάντα της

Δες το βίντεο της

https://www.instagram.com/p/CsoWF9lqoPu

«Αντηλιακό προσώπου και σώματος, ενυδατικό μπαλμ για τα χείλη και προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο μου. Μπορεί να πάρω και κάποιο ρουζ, μια μάσκαρα και ίσως ένα κονσίλερ, που θα με βοηθήσει να καλύψω τυχόν ατέλειες.

mpompa-(3).jpg

Πρέπει να κινούμαστε και να τρεφόμαστε σωστά. Να μην κάνουμε καθιστική ζωή. Η κίνηση έχει πολύ καλά αποτελέσματα τόσα στο σώμα μας όσο και στην ψυχολογία μας. Ακόμη κι αν το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, πρέπει να βρίσκουμε χρόνο. Σίγουρα για πολλούς από εμάς η δουλειά είναι προτεραιότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το να είμαστε δυνατοί και υγιείς είναι η Νο1 προτεραιότητα σε κάθε φάση της ηλικίας μας», έχει πει για τα μυστικά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved