Κάλη Δάβρη: «Μόλις με ρώτησε αν θέλω να παντρευτούμε σκεφτόμουν από πού να φύγω»
Showbiz

Κάλη Δάβρη: «Μόλις με ρώτησε αν θέλω να παντρευτούμε σκεφτόμουν από πού να φύγω»

Η Κάλη Δάβρη η οποία πρωταγωνιστεί ως Φωφώκα στην αγαπημένη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Δεν μου αρέσω πάντα όταν βλέπω τον εαυτό μου. Είναι άβολο να βλέπεις τον εαυτό σου και να ακούς τη φωνή σου» είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε:

«Είναι ευχάριστο να δίνονται ευκαιρίες στον ηθοποιό να παίζουν και δράμα και κωμωδία αλλά ο κόσμος δεν το δέχεται εύκολα. Φέτος που μου έδωσαν δραματικές σκηνές, άκουσα καλά λόγια».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν το οικογενειακό της περιβάλλον ήταν μαζί της στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, εκείνη είπε:

«Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Ήξεραν ότι δεν θα γίνω πλούσια από αυτή τη δουλειά αλλά με υποστήριζαν πάντα».

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Κάλη Δάβρη αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά στον γάμο, όμως δεν ντύθηκε ποτέ νύφη.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ αλλά μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Δεν δέχτηκα, το έπαιζα δύσκολη. Με πήγε σε ταβέρνα στα δύο χρόνια σχέσης και μου έκανε πρόταση» είπε και συνέχισε: «Μου βγάζει το κουτάκι, μόλις το βλέπω λέω “αμάν”, κάτι με έπιασε.

Μόλις με ρώτησε αν θέλω να παντρευτούμε σκεφτόμουν από πού μπορώ να φύγω. Δεν μπορώ τη δέσμευση ενώ τον αγαπούσα πολύ. Μέναμε και μαζί και έμεινε για πολλά χρόνια δίπλα μου. Πιστεύω πώς αν του πω να παντρευτούμε το άλλο Σαββατοκύριακο, θα πει “ναι”».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στην εκπομπή The 2Night Show:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved