Σοφία Καρβέλα για υποκριτική και καριέρα: «Το πήρα αλλιώς όταν κατάλαβα ότι δεν έβγαινε»
Showbiz

Σοφία Καρβέλα για υποκριτική και καριέρα: «Το πήρα αλλιώς όταν κατάλαβα ότι δεν έβγαινε»

Ένα άκρως λαμπερό πάρτυ για την παρουσίαση της νέας της συλλογή με μαγιό διοργάνωσε η Σοφία Καρβέλα σε γνωστό club restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Στο fashion event βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και η Σοφία Καρβέλα μίλησε στους δημοσιογράφους για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα αλλά και για τους επώνυμους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, οι οποίοι ήταν εκεί για να τη στηρίξουν.

sofia-karvela.jpg

«Δεν είχα καμία ιδέα να κάνω μαγιό. Δεν είμαι ένα κορίτσι που πάει πολλές διακοπές, δεν είμαι beach girl είμαι city girl. Μόνο με μόδα ασχολούμαι! Θες να γίνω ξανά ηθοποιός μήπως; Δεν είπα ότι δεν το έχω με την υποκριτική, είπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη. Να είμαστε σωστοί, δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό. Το πήρα αλλιώς όταν κατάλαβα ότι δεν έβγαινε. Δεν κάνω μόδα τηλεόρασης στην Αμερική, κάνω μόδα μόδα. Δεν μου αρέσει να κρίνω κανέναν. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και το σέβομαι. Μόνο τον εαυτό μου κρίνω. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση» ανέφερε η Σοφία Καρβέλα.

sofia-kai-nikos-karvals-(4).jpg

«Κανείς από τους γονείς μου δεν μου έδωσαν συμβουλές, η μία είναι τραγουδίστρια. Μόνο support από εκείνους. Φυσικά και η Άννα Βίσση φοράει δημιουργίες μου, θέλει δεν θέλει» αποκάλυψε η σχεδιάστρια μόδας.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τις δηλώσεις προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved