Ελένη Μενεγάκη: Η ξεχωριστή βραδιά με τον Άγγελο, το σχόλιό του και το μήνυμα της Γαίας
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η ξεχωριστή βραδιά με τον Άγγελο, το σχόλιό του και το μήνυμα της Γαίας

Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από την έξοδό της με τον γιο της τον Άγγελο Λάτσιο στην επίδειξη μόδας των MiRo και υπογράμμισε ότι ήταν μία ξεχωριστή βραδιά για εκείνη αφού τη συνόδευσε ο γιος της στην εν λόγω εκδήλωση. 

Μαμά και γιος εντυπωσίασαν τους πάντες και από χθες (30 Μάη) οι φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

"Ξεχωριστή βραδιά για τους αγαπημένους μου @mirodesigners αλλά και για εμένα επειδή με συνόδευε ο γιος μου @aggelos_latsios" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Μάλιστα από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτησή της ήταν η Γαία Μερκούρη, η αγαπημένη του Άγγελου, που έχουμε καιρό να τους δούμε μαζί.

menegaki-(7).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Είμαι πάρα πολύ ωραία. Νιώθω ένα εσωτερικό γαργάλιμα… Είναι η χθεσινή μου βόλτα με τον γιο μου, τον Άγγελο. Μου φαινόταν τόσο περίεργο… Ρώτησα και τα τρία παιδιά μου. Τα ρώτησα με τη σειρά «παιδί μου θέλεις να έρθεις με τη μαμά σου να βγούμε μια φορά το χρόνο βγαίνω κι εγώ και θα ήθελα να πάμε μαζί, τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο. Τελείωσα το σχολείο, δεν θα είμαι εδώ όπως σου είπα, θα είμαι στο εξωτερικό. Πάω στο επόμενο… «θέλεις να έρθεις να πας με τη μανούλα παιδί μου;» μου απαντά «απαπα δεν μου αρέσουν αυτά, θα έχει φωτογράφους» και πάω στο τρίτο… και μου λέει «τι κάνουν εκεί;» και του λέω πας και κοιτάς την πασαρέλα και μου είπε «θέλω να έρθω…»»!

Και πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη: «Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα… Εννιά και πέντε ξεκίνησε, 21:15 τέλειωσε, 21:30 ήμουν στο αυτοκίνητο και 21:40 ήμουν στο σπίτι μου. Ξεβαμμένη στις 10. 22:30 στο κρεβάτι μου…»!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε αλλά και το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved