Η Πόπη Μαλλιωτάκη απαντά: «Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα»
Showbiz

Η Πόπη Μαλλιωτάκη απαντά: «Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη απάντησε μεταξύ άλλων και στις αντιδράσεις που προέκυψαν από τις δηλώσεις της ότι θα ήθελε να κάνει ριάλιτι τη ζωή της και μέσα σε αυτό να φανεί και ένα κομμάτι του γάμου της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Με ανανεωμένη εμφάνιση πέρασε το κατώφλι της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Πόπη Μαλλιωτάκη το πρωί της Τετάρτης.

Η τραγουδίστρια μίλησε χωρίς κανέναν απολύτως φόβο για τις διορθωτικές επεμβάσεις που έκανε για να νιώσει καλά με κάποια σημεία του σώματός της. Αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική.

malliotaki.jpg

Στη συνέχεια με αφορμή τις αντιδράσεις που προέκυψαν από τις δηλώσεις της ότι θα ήθελε να κάνει ριάλιτι τη ζωή της και μέσα σε αυτό να φανεί και ένα κομμάτι του γάμου της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη απάντησε:

«Η ζωή είναι δικιά μου, μου ζήτησαν να κάνουν ένα ριάλιτι με τη ζωή μου, επειδή υπήρχε ενδιαφέρον με τον Μπάμπη, με τα βιώματά μου με το ξεκίνημά μου μέχρι σήμερα. Είπα ότι στη ζωή μου υπήρχε και ο γάμος μου με τον Μπάμπη που είναι και πατέρας του γιου μου. Κανείς δεν θα μου κλείσει το στόμα το τι θα πω εγώ όσο ήμασταν παντρεμένοι με τον σύζυγό μου. Ούτε θα απολογηθώ σε αυτό ούτε θα πάρω την άδεια κανενός. Αυτό θέλω να τους πω».

malliotaki-1.jpg

«Σε τι προσβάλλω τον Μπάμπη; Έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για εκείνον; Επειδή προτρέχουν να με καταδικάζουν γι΄αυτό και δεν θέλω να τους απαντήσω καν. Για όλα αυτά που λένε είμαι αδιάφορη».

«Μέχρι πρότινος η μία αδερφή του μου μίλαγε, φυσικά η μητέρα του δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να με πάρει ένα τηλέφωνο τον γιο μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved