Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Βάφτισαν τη δύο ετών κόρη τους - Η πρώτη φώτο
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Βάφτισαν τη δύο ετών κόρη τους - Η πρώτη φώτο

 Σήμερα, 31 Μαΐου η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους! Και το όνομα αυτής... Κατερίνα!

Το ζευγάρι επέλεξε να τη βαφτίσει ανήμερα των γενεθλίων της. Η μικρή σήμερα γίνεται δύο χρονών και έγινε και η βάφτισή της στα βόρεια προάστια.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη.

Μάλιστα η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τη βάφτιση της Κατερίνας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είδαμε την κολυμπήθρα και τον λιτό στολισμό του ναού.

marakiiliaki_344621226_467751395534797_3218461734956582891_n.jpg

«Η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή! Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου. Τις προάλλες είπα κάτι που με στεναχώρησε. Δεν της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: "μαμά, έξω από το δωμάτιο.

Πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;". Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία από τη βάφτιση της μικρής... Κατερίνας Μανουσάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved