Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζει τους δύο από τους τρεις άντρες της ζωής της! Ο Πάριος σε πρώτο πλάνο!
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζει τους δύο από τους τρεις άντρες της ζωής της! Ο Πάριος σε πρώτο πλάνο!

Η Σοφία Αλιμπέρτη «Ζει αλλιώς» όπως τιτλοφορείται η νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 κάθε μεσημέρι τις καθημερινές όμως όποτε βρίσκει χρόνο εκτός πλατό, της αρέσει να τον περνάει με τους... άνδρες της ζωής της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός λατρεύει τον χρόνο που περνάει με τους δύο γιους της, το Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα ή αν προτιμάτε τον good job nicky όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, όμως δεν λέει όχι και στην παρέα του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Το άλλοτε ζευγάρι είχε γνωριστεί και ερωτευτεί το 1986 και απέκτησαν τους δύο γιους τους το 1992 και το 1997 αντίστοιχα. Είχαν παντρευτεί στην Πάρο το 1986 και έδειχναν να περνούν υπέροχα τα πρώτα χρόνια της κοινής τους πορείας.

Δώδεκα χρόνια μετά, όμως, και συγκεκριμένα το 1998, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική σόουμπιζ ότι η ηθοποιός και ο ερωτικός τραγουδιστής είχαν πάρει την απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από τόσα χρόνια.

Παρά τις δυσκολίες τον πρώτο καιρό για να δεχτούν τη νέα πραγματικότητα μετά το διαζύγιο, άρχισε να ηρεμεί η μεταξύ τους ατμόσφαιρα και πλέον, όχι μόνο είναι δεμένοι αλλά και μία πολύ ευχάριστη παρέα ο ένας για τον άλλον.

Το αποδεικνύει το φωτογραφικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Σοφία Αλιμπέρτη πρόσφατα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τους δύο από τους τρεις άντρες της, όπως είπε.
Και εννοούσε τον μεγάλο της γιο Μιχαήλ Άγγελο και τον Γιάννη Πάριο και όχι τον μικρότερο γιο της όπως θα περίμενε κανείς.

Βλέπετε, πλέον οι σχέσεις τους είναι άψογες και λειτουργούν σαν να μη μεσολάβησε ποτέ χωρισμός ανάμεσά τους.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved