Αποκαλυπτική η Ειρήνη Κολιδά: Οι δικές μου πληγές προέρχονται από στιγμές κακοποιητικής συμπεριφοράς
Showbiz

Αποκαλυπτική η Ειρήνη Κολιδά: Οι δικές μου πληγές προέρχονται από στιγμές κακοποιητικής συμπεριφοράς

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε η Ειρήνη Κολιδά.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, η πρώην Survivor μιλώντας για την ενασχόλησή της για τη ζωγραφική εξομολογήθηκε πως η προέκυψε έπειτα από στιγμές κακοποιητικής συμπεριφοράς που έζησε στην προσωπική της ζωή.

kolida-(1).jpg

«Για να μπορέσει κάποιος να πάρει έμπνευση και να δημιουργήσει, συνήθως συμβαίνει κάτι που δεν είναι ωραίο. Οι δικές μου πληγές που αναφέρω, προέρχονται από στιγμές που έχω ζήσει κακοποιητικής συμπεριφοράς. Οι στιγμές αυτές μου δώσανε το έναυσμα να ξεκινήσω.

kolida-(3).jpg

Τη ζωγραφική εγώ τη χρησιμοποιώ σαν αγχολυτικό, με ηρεμεί και με πάει σε άλλο mood. Αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές δεν προέρχονται από την επαγγελματική ζωή μου αλλά από την προσωπική και από πράγματα που αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνουν γύρω μου. Χωρίς να γίνω συγκεκριμένη, όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση και είσαι μέσα σε αυτή και τη βιώνεις, δεν το καταλαβαίνεις. Αν κάποιος σε τραβήξει για λίγο απ’ έξω και το δεις, τότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβαίνει γενικά τριγύρω σου και σιγά σιγά αν έχεις τη δύναμη φεύγεις από αυτό.

kolida-(5).jpg

Εμένα από αυτό με τράβηξε ο εαυτός μου και κάποιες φίλες που έχω που είναι πολύ κοντά μου, Το ξεπέρασα μόνη μου μέσω της ζωγραφικής»

1685553749144-158424145-kolida-(2).jpg

«Με τον γιο μου, τον Αλέξανδρο τα συζητάω όλα γιατί θέλω να είναι ένα παιδί που πατάει στα πόδια του και έχει γνώση των πραγμάτων, δε θα είναι σε ένα συννεφάκι που θα είμαστε μόνο καλά και ευτυχισμένοι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved