Έλενα Γκρέκου: Απαντά για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις - «Τι ήθελα να το πω αυτό;»
Showbiz

Έλενα Γκρέκου: Απαντά για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις - «Τι ήθελα να το πω αυτό;»

Η Έλενα Γκρέκου προσπάθησε να διευκρινίσει την δήλωση στην εκπομπή ''Γεια Σου'' που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η γνωστή τραγουδίστρια στη συγκεκριμένη συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή υπογαμμίζοντας πως μπορεί να είναι σε σχέση αλλά ταυτόχρονα είναι και ανοιχτή στη διεκδίκηση.

«Σε γενικές γραμμές είμαι σχεσάκιας εγώ. Αν ερωτευτώ, κάνω σχέση και κολλάω. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι μπορεί να μην υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στη ζωή μας, όπως ένας μεγάλος έρωτας», δήλωσε η Έλενα Γκρέκου με αφορμή τη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο.

Ανώνυμο σχέδιο - 1

«Τι ήταν να το πω αυτό, παιδιά; Τι ήταν να το πω; Δεν είχα φασαρίες απλά οι γύρω μου μού λένε: μα τι είπες τώρα; Παιδιά, σε αυτή τη ζωή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Μπορεί να περνάω τον δρόμο και να συναντήσω έναν έρωτα που δεν μου έχει ξανατύχει και το ίδιο να συμβεί και στον δικό μου σύντροφο», ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.

elena-gkrekou-(4).jpg

Όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα τι θα απαντούσε στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου εκείνη τόνισε: «Πολύ ωραίο είναι το νυφικό αλλά μετά τι γίνεται; Δε χαλάει λίγο το γλυκό; Εγώ βλέπω τι συμβαίνει με τους γύρω μου. Δε θέλω να δέσω τον γάιδαρό μου, που λέμε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved