Κωνσταντίνος Μουταφτσής: «Ο Πάνος Νάτσης είχε πάντα κέφι και έψαχνε τρόπους για να πούμε αστεία»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μουταφτσής: «Ο Πάνος Νάτσης είχε πάντα κέφι και έψαχνε τρόπους για να πούμε αστεία»

Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Άκρως συμπαντικό» και μιλάει για όλα σε συνέντευξή του.

Επίσης αναφέρεται και στον Πάνο Νάτση με τον οποίο έπαιζαν μαζί σε τηλεοπτική σειρά.

  • Φέτος σε απολαύσαμε τηλεοπτικά στη σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΙ. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Στην τηλεόραση δεν έχω φοβερή εμπειρία, αλλά έχω δουλέψει αρκετές φορές. Ο «Γλυκάνισος» ήταν από τις καλύτερες δουλειές που έχω πάρει μέρος. Πέρα από τη φανταστική εταιρεία παραγωγής, που-μας πρόσεχε ιδιαίτερα, είχα εξαιρετικούς συναδέλφους και συνεργάτες, οπότε ξυπνούσα κάθε μέρα με χαρά για να πάω να δουλέψω. Ήταν υπέροχο το κλίμα.

  • Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία;

Κέρδισα πολύτιμους συνεργάτες και φίλους. Επίσης, μου δόθηκε η δυνατότητα να υποδυθώ για πρώτη φορά έναν τόσο κακό χαρακτήρα.

a6974eb6-moutafthsis-(1).webp
  • Μπόρεσες να αγαπήσεις τον Μπίλι;

Όχι, δεν αγαπιέται καθόλου αυτός ο τύπος. (Γελάει). Έχουν καταφέρει ο Γιώργος Κυρίτσης και η συγγραφική του ομάδα να τον δημιουργήσουν έτσι που να μην μπορείς να τον αγαπήσεις. Ούτε να τον καταλάβω μπόρεσα, γιατί αυτά που έκανε δεν συμβαδίζουν με τη δική μου λογική. Προσπάθησα, όμως να μπω στο παράλογο της σκέψης του και να το αποδεχθώ, τουλάχιστον τις στιγμές που ερμήνευα τον ρόλο.

  • Ήταν περίεργο για εσάς που προβλήθηκε η σειρά μετά τον χαμό του Πάνου Νάτση;

Ήταν συγκλονιστικό, αλλά δεν μας φάνηκε τόσο περίεργο, γιατί όταν έχεις γνωρίσει τον άνθρωπο που χάθηκε και τον βλέπεις στη σειρά, αισθάνεσαι ότι είναι δίπλα σου και δεν έχει φύγει.

  • Πώς ήταν ο Πάνος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Ήταν ένας άνθρωπος που παρόλο που είχε επάνω του όλο το σίριαλ ως πρωταγωνιστής, είχε πάντα κέφι και έψαχνε τρόπους για να πούμε αστεία και να κάνουμε πλακίτσα. Πραγματικά, ήταν η ψυχή του γυρίσματος και τον αγαπούσαν όλοι. Πιστεύω ότι αυτό βγήκε και στο αποτέλεσμα, υπήρχε πάντα η ηρεμία και το χαμόγελο του Πάνου σε όλες τις σκηνές, είπε ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved