Τόνια Σωτηροπούλου: «Το επάγγελμα που κάνουμε είναι σκληρό, 4 στις 5 φορές θέλεις να τα παρατήσεις»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Το επάγγελμα που κάνουμε είναι σκληρό, 4 στις 5 φορές θέλεις να τα παρατήσεις»

H Τόνια Σωτηροπούλου σε μία συνέντευξη ποταμό, μιλάει για τη δουλειά της, για τα πρότυπά της αλλά και την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία είναι και μοντέλο εδώ και χρόνια, μίλησε για την καριέρα της αλλά και πώς πέρασε και συνεχίζει να περνάει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο εξωτερικό...

sotiropoulou-(1).jpg

Είσαι ηθοποιός αλλά και μοντέλο. Τι είναι για σένα η ομορφιά;

Το ωραίο πρόσωπο δεν ήταν δική μου επιλογή, το βρήκα. Ευτυχώς οι γονείς μου με μεγάλωσαν υπογραμμίζοντας άλλα πράγματα σ’ εμένα, κυρίως ό,τι είχε να κάνει με την προσωπικότητά μου, και με κατηύθυναν προς τα εκεί. Η ομορφιά είναι κάτι καλοδεχούμενο και ήμουν τυχερή σ’ αυτό, αλλά είναι και κάτι πρόσκαιρο, επειδή μεταβάλλεται. Αλλάζει συνέχεια και εγώ οφείλω να αγκαλιάζω και να αγαπάω αυτό που είμαι και γίνομαι κάθε στιγμή.

Ποιες γυναίκες από τον χώρο του κινηματογράφου θεωρείς ωραίες;

Μου αρέσει πάρα πολύ η Sophia Loren, θεωρώ ότι ήταν και είναι η επιτομή της ομορφιάς. Αλλά και οι Penélope Cruz, Monica Vitti και Rita Hayworth. Υπάρχουν πολλές Ελληνίδες όμορφες, θα αναφέρω την Κάτια Γκουλιώνη, την οποία βρίσκω πανέμορφη.

sotiropoulou-(5).jpg

Η εμπειρία του εξωτερικού τι σου άφησε;

Είναι ένα ταξίδι που συνεχίζεται. Προσπαθώ να κρατάω επαφή με το εξωτερικό και πηγαίνω όσο περισσότερο γίνεται. Στο Λονδίνο, όπου έμεινα οκτώ χρόνια, διδάχτηκα να λειτουργώ ως επαγγελματίας μαθαίνοντας πώς να διαχειρίζομαι τον ανταγωνισμό. Στη σχολή υπήρχε μια συμφωνία μεταξύ μας: να στηρίζουμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Αν μαθαίναμε ότι κάπου γίνεται μια οντισιόν, το λέγαμε και στους άλλους. Στην Ελλάδα αυτό δε γίνεται, όμως είναι λάθος. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο επειδή έτσι θα επιβιώσουμε όλοι. Το επάγγελμα που κάνουμε είναι σκληρό, τέσσερις στις πέντε φορές θέλεις να τα παρατήσεις, δεν αντέχεις. Και είναι κρίμα μετά από τόσο αγώνα, τόσα χρόνια.

Πηγή: Madame Figaro

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved