Τόνια Σωτηροπούλου: Οι στιγμές που έφτασε στα όριά της, τα ταξίδια με τον Κωστή και ο Ντάνιελ Κρεγκ
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι στιγμές που έφτασε στα όριά της, τα ταξίδια με τον Κωστή και ο Ντάνιελ Κρεγκ

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της τον τελευταίο καιρό και δεν ευθύνεται γι' αυτό μόνο ο γάμος της με τον Κωστή Μαραβέγια

Είναι και η γενική κοσμοθεωρία που αποφάσισε να αλλάξει η ίδια η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο για την καθημερινότητά της και γενικότερα τη ζωή της, αλλάζοντας τρόπο σκέψης και συνήθειες.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει γι' αυτές τις αλλαγές, για το τι μπορεί να τη φέρει στα όριά της αλλά και για τα αγαπημένα της ταξίδια όπως και για τη συνεργασία της με τον Daniel Craig ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ...

Εσύ έχεις νιώσει να φτάνεις στα όριά σου;

Βεβαίως! Αλλά μετά κάτι γίνεται και συνεχίζεις. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχω κάνει μια ανατροπή και δε θεωρώ πλέον ότι η δουλειά μου είναι το κέντρο της ύπαρξής μου. Παλιότερα πίστευα ότι, αν δεν κάνω αυτό που ονειρεύομαι, αυτό που θέλω, έχω αποτύχει. Μετά συνειδητοποίησα ότι αυτή η σκέψη ήταν ένα πολύ μεγάλο βαρίδι στη ζωή μου και δε μου επέτρεπε να χαρώ όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που είχα. Άρχισα έτσι να ισορροπώ, να μοιράζω τα συναισθήματά μου σε όλη μου την ύπαρξη. Πιστεύω ότι με έκανε και καλύτερη ηθοποιό, γιατί, λειτουργώντας με αυτό τον τρόπο, καταλαβαίνεις καλύτερα τους άλλους και φυσικά αφήνεις τη χαρά να σε κυριαρχήσει.

sotiropoulou-(1).jpg

Τα ταξίδια σού αρέσουν;

Τα αγαπώ πάρα πολύ και ένας από τους λόγους που δουλεύω τόσο πολύ και κυρίως με το μόντελινγκ στο Instagram είναι για να βγάζω χρήματα και να κάνω τα ταξίδια που θέλω.

Νομίζω πως αρέσουν και στον σύζυγό σου, τον Κωστή Μαραβέγια...

Πάρα πολύ. Αυτός μάλιστα είναι και οργανωτικός, βρίσκει τα αγαπημένα του μέρη, κάνει έρευνα, το ψάχνει.

Πρότεινέ μας έναν προορισμό.

Επιστρέφω πάντα στα μέρη που μου αρέσουν και η Ιταλία είναι ένα από αυτά. Θεωρώ ότι είναι η πιο όμορφη χώρα της Ευρώπης και κάθε φορά που πηγαίνω εκεί αισθάνομαι καταπληκτικά. Μου αρέσει ιδιαίτερα η λίμνη Κόμο, είναι αυτός ο συνδυασμός του νερού και της βλάστησης και τώρα την άνοιξη είναι μια μαγεία! Όπως και η Τοσκάνη, που είναι κι αυτή υπέροχη.

sotiropoulou-(6).jpg

Η αλήθεια είναι ότι η Ιταλία έχει και μια ιδιαίτερη πατίνα, μια γοητευτική φθορά...

Πολύ σωστά, και αυτό ακριβώς είναι που ψάχνω και αγαπώ σε μια πόλη. Αντίθετα, οι φουτουριστικές και θηριώδεις πόλεις, οι νεοκατασκευασμένες δε μου αρέσουν καθόλου, δεν μπορώ να συνδεθώ μαζί τους, είναι ψεύτικες. Στις ιστορικές πόλεις νιώθω τη συγκίνηση των ανθρώπων που πέρασαν από εκεί. Γι’ αυτό και το αγαπημένο μου μέρος στην Ελλάδα είναι η Ύδρα. Υπάρχει έντονη η διαχρονικότητα σε όλα, η ιστορία, ο σεβασμός για το περιβάλλον και τα κτίσματα.

Γι’ αυτό επιλέξατε να κάνετε εκεί τον γάμο σας;

Ναι, τον κάναμε σε ένα ιστορικό κτίριο, το παλιό αρχοντικό του Μιαούλη, που είναι ξενοδοχείο και το έχει μια φίλη. Στην Ύδρα κάναμε και τα πρώτα μας ταξίδια με τον Κωστή. Μου αρέσει να επιστρέφω σ’ αυτό το νησί.

Τι μουσική ακούς;

Ακούω πολλά είδη. Μεγάλωσα με μεγάλο πάθος για τον Leonard Cohen, που για μένα θα είναι πάντα στην Ύδρα. Υπάρχει το παγκάκι του – λένε ότι ήταν το αγαπημένο του σημείο για να βλέπει τη θάλασσα. Με τον Jon Bon Jovi πέρασα επίσης μια μεγάλη φάση, έχω τα πάντα που τον αφορούν – ίσως το μόνο που μου λείπει είναι το βίντεο της βάφτισής του! Είχα εμμονή μαζί του μέχρι τα 15 μου. Φυσικά άκουγα και ροκ. Τώρα ακούω διάφορα, μου αρέσει η Adele, ακούω και Μποφίλιου, Μαραβέγια, Δεληβοριά. Ο Φοίβος είναι φίλος του Κωστή. Την πρώτη φορά που τον είδα τον ρώτησα αν μπορώ να τον αγγίξω για να δω ότι είναι αλήθεια ότι βρίσκεται απέναντί μου. Ένιωσε κάπως άβολα και μου είπε: "Αφήστε, την άλλη φορά".

undefined

Για τον Daniel Craig κάπως έτσι ένιωσες; Αλήθεια, πώς ήταν η συνεργασία μαζί του;

Ήταν πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι το περίμενα. Με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Ευγενικός άνθρωπος, δουλεύει πολύ σκληρά, αλλά είναι χαλαρός, του αρέσει να αράζει και να απολαμβάνει το ποτό του. Ξυπνούσε στις πέντε το πρωί, έκανε δύο ώρες γυμναστική και μετά ερχόταν στα γυρίσματα. Είναι στρατιώτης. Αντιμετώπιζε τους πάντες με σεβασμό, έκανε πάρτι για τους τεχνικούς, σε έκανε να νιώθεις άνετα. Δεν είναι τυχαία η πορεία του, έχει προκύψει πρώτα από τον χαρακτήρα του και μετά από το ταλέντο του. Για μένα αυτός θα είναι πάντα ο δικός μου Bond.

Πηγή: Madame Figaro

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved