Τόνια Σωτηροπούλου: «Μέσα στον γάμο αισθάνεσαι αλλιώς»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Μέσα στον γάμο αισθάνεσαι αλλιώς»

H Tόνια Σωτηροπούλου μιλάει για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια και πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στην Ύδρα τον Οκτώβριο του 2021 και μάλιστα είχαν μοιραστεί αυτή την τόσο σημαντική στιγμή τους μόνο με πολύ δικούς τους καλεσμένους. Η Τόνια Σωτηροπούλου, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, μιλάει για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τον γάμο αλλά και για τη σχέση που έχει με τα social media...

Ο έγγαμος βίος πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα που είχαμε πριν. Η αλήθεια πάντως είναι –και αυτό δεν το είχα σκεφτεί πριν– ότι αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με τα κοινωνικά πρότυπα, αλλά αυτή η υπογραφή που βάζεις απέναντι στον άλλο άνθρωπο σου δημιουργεί αυτόματα ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας. Το βλέπω και στον σύντροφό μου αυτό. Ηρεμείς λίγο παραπάνω. Μέσα στον γάμο αισθάνεσαι αλλιώς. Θεωρώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Όχι μόνο ερωτικά ή συντροφικά. Γενικά είναι ωραίο να ανήκεις κάπου.

sotiropoulou-(2).jpg

Είσαι πολύ ενεργή στα social media. Σε φοβίζει κάτι σε αυτά;

Η κουλτούρα του σούπερ μάρκετ. Γι’ αυτό και είμαι ιδιαίτερα προσεκτική για το αποτέλεσμα που θα βγει. Έχω μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε μαζί προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ωραίες εικόνες...

sotiropoulou-(6).jpg

Αισθάνεσαι άβολα που προβάλλεις εσώρουχα;

Καθόλου. Θεωρώ ότι είναι εντελώς φυσιολογικό να φοράς εσώρουχα, όπως ακριβώς φοράς μια μπλούζα. Και αντιλαμβάνομαι το μόντελινγκ ως προέκταση της υποκριτικής.

Ας κλείσουμε κάπως ανάποδα: τι θα έλεγες για σένα αν σου ζητούσα να συστηθείς;

Με λένε Τόνια, είμαι γυναίκα και θέλω να πιστεύω ότι έχω χιούμορ.

Πηγή: Madame Figaro

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved