Γάμος Πρέλεβιτς-Νομικού: Όλοι μίλησαν για τη Δούκισσα αλλά η mom Duchess, Ούρσουλα Νομικού «σάρωσε»
Showbiz

Γάμος Πρέλεβιτς-Νομικού: Όλοι μίλησαν για τη Δούκισσα αλλά η mom Duchess, Ούρσουλα Νομικού «σάρωσε»

Ωραία η νύφη, ωραίες και οι κουμπαροαδερφές Δούκισσα και Τέα αλλά σαν την πεθερά της Άννας Πρέλεβιτς, καμία!

Η mom Duchess, Ούρσουλα Νομικού «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο γάμο του γιου της αφού έκανε μια από τις πιο κομψές και λαμπερές εμφανίσεις.

Η μαμά της Δούκισσας και του Νικήτα επέλεξε μια μάξι τουαλέτα από οργάντζα στην πιο ωραία απόχρωση του πετρόλ με ένα απίθανο κόψιμο στο μπούστο ενώ αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα.

oursoula-nomikou-(2).jpg

Δεν πήγε με το πρωτόκολλο που θέλει τις πεθερές και μαμάδες με κότσους σινιόν αφού άφησε κάτω τα μακριά μαλλιά της κάνοντας έναν ελαφρύ κυματισμό!

Με φινετσάτη εμφάνιση, αλλά και με εμφανέστατη την ομοιότητα με την κόρη της, η μαμά δεν δυσκολεύτηκε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της με την παρουσία της, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν ως μοντέλο.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery

«Η μαμά μου Ούρσουλα είναι η καλύτερη μανούλα στον κόσμο, η πιο όμορφη, γλυκιά, έξυπνη και ικανή γυναίκα που ξέρω. Τη θαυμάζω πολύ» λέει η Δούκισσα στο ΟΚ και συνεχίζει: «Είναι το πρότυπό μου, η ηρωίδα μου, η δύναμη μου. Κάθε φορά που νιώθω ευάλωτη, μπορεί με ένα μόνο βλέμμα της και χάδι να με ανεβάσει. Είναι η πιο καλή μου φίλη. Της εκμυστηρεύομαι τα πάντα και είναι τα πάντα για μένα. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου», έχει πει η Δούκισσα για τη μαμά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved