Σπύρος Παπαδόπουλος: «Την πλήρωσα την 17ετία, ήρθε μια μέρα το μέσα μου και μου είπε Σπύρο Φτάνει»
Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Την πλήρωσα την 17ετία, ήρθε μια μέρα το μέσα μου και μου είπε Σπύρο Φτάνει»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για την επιτυχημένη πολυετή διαδρομή του «Στην υγειά μας», τη στιγμή που αποφάσισε να ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο, αλλά και την επόμενη σεζόν της σειράς «Κάνε ότι Κοιμάσαι».

Σας λείπει το «Στην υγειά μας», μια εκπομπή που άνοιξε το δρόμο στα προγράμματα αυτού του είδους; Θα επιστρέφατε σε κάτι ανάλογο;

Όταν ξεκίνησε αυτή η εκπομπή, στην ΕΡΤ, μου είχαν πει ότι ήθελαν να κάνουν κάτι entertainment, διότι είχε παρουσιαστεί ένα κενό στο πρόγραμμα. Εγώ τους είπα τότε ότι αγαπώ πολύ το τραγούδι, αυτό το είδος που εγώ γνώριζα, και συμφωνήσαμε. Κάναμε τον πρώτο χρόνο και μου ζήτησαν να κάνουμε και δεύτερο. Εγώ τους είπα ότι δεν μπορώ γιατί δεν ήξερα πώς θα βρω άλλα κόνσεπτ. Τελικά, η εκπομπή συνεχίστηκε για δεκαεφτά χρόνια! Θέλω να πω ότι πήρα πολλά από αυτή την εκπομπή, διότι γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, αλλά έδωσα και πολλά. Πολλές εργατοώρες, πάρα πολύ διάβασμα, πολύ άγχος. Ήταν πολύ αγχωτική για εμένα αυτή η εμπειρία, γιατί ήθελα να τα οργανώνω όλα ως την τελευταία λεπτομέρεια. Μέχρι να περάσει το πρώτο τέταρτο και να δω ότι... ξεσφίγγουν οι γραβάτες, δεν μπορούσα να σταθώ από το άγχος. Την πλήρωσα αυτή την 17ετία και ήρθε μια μέρα απροειδοποίητα το μέσα μου και μου είπε «Σπύρο, φτάνει!». Σηκώθηκα πέντε η ώρα το πρωί, κάπνισα ένα τσιγάρο και είπα «το τελειώνω τώρα». Από τότε, τέλος! Είναι κάτι που θα θυμάμαι πάντα. Ο κόσμος θα το θυμάται πάντα και, αστεία αστεία, έχει γίνει μια ωραία αρχειοθήκη οπού καταφεύγουν όλοι και πολύ το χαίρομαι. Από εδώ και πέρα θέλω όταν προκύπτει κάτι καλό, όπως το «Κάνε ότι κοιμάσαι», να το κάνω με μεγάλη χαρά. Θέλω να είμαι μόνο ηθοποιός και τίποτα άλλο!

papadopoulos-(2).jpg

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με μια νέα ιστορία που θα διαδραματίζεται και πάλι σε ένα σχολείο, αλλά σε πλούσια περιοχή της Αττικής αυτήν τη φορά. Μέσα από το νέο κύκλο θα καταλάβουμε ότι η βία δεν έχει οικονομικό status και δεν γνωρίζει κοινωνικές τάξεις;

Ακριβώς. Θα καταλάβουμε ότι φτωχός δεν σημαίνει απαραιτήτως καλός. Πλούσιος δεν σημαίνει απαραιτήτως κακός. Μορφωμένος δεν σημαίνει και καλά καλλιεργημένος.

Πηγή: 7 Mέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved