Βίκυ Καγιά: Τα έδωσε όλα στο Παρίσι! Οι σικ εμφανίσεις της και ο ξέφρενος χορός της
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Τα έδωσε όλα στο Παρίσι! Οι σικ εμφανίσεις της και ο ξέφρενος χορός της

Στο Παρίσι ταξίδεψε η Βίκυ Καγιά και διασκέδασε με την ψυχή της.

Πρώτη της στάση οι Κάννες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ενώ δεν παρέλειψε να βρεθεί και με φίλους στο Παρίσι.

Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες μέσα από τις οποίες είδαμε τις φανταστικές της εμφανίσεις ενώ την απολαύσαμε και σε μερικές άκρως διασκεδαστικά στιγμιότυπα να χορεύει ξέφρενα!

1685711931856-819265756-kagia-(6).jpg

Μαζί της ήταν και ο κριτής του GNTM 5, Τάσος Σοφρωνίου, αλλά και άλλοι κοινοί τους φίλοι.

Στη βραδινή της έξοδο η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα μαύρο leather pant και ένα λευκό πουκάμισο, κλασσικός και σικάτος συνδυασμός ενώ σε άλλες φωτογραφίες την είδαμε στο τουρνουά τένις του Ρολάν Γκαρός με total black look, παντελόνι και αμάνικο γιλέκο, σύνολο το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers, ένα καπέλο και διακριτικά κοσμήματα.

Δες τις φωτό στη gallery

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε από τις Κάννες όπου παρευρέθηκε στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και μίλησε στους δημοσιογράφους για την ολόσωμη φόρμα που μαγνήτισε τα βλέμματα στο red carpet αλλά και για το τηλεοπτικό μέλλον της.

vicky-kagia-(8).jpg

«Αλήθεια ήμουν υπέρλαμπρη; (Γέλια). Η Μπέλα Χαντίντ φόρεσε την ίδια φόρμα και ήταν υπέροχη», δήλωσε η Βίκυ on camera.

Για το Shopping Star και το επόμενο βήμα στη μικρή οθόνη: «Χρόνος με την οικογένειά μου, προσωπικός χρόνος, να σκεφτώ και να ηρεμήσω. Κλείνει ένας μεγάλος και σημαντικός κύκλος… Μου τηλεφωνούν για θέατρο. Αν υπάρχει κάτι που μου πάει. Δε βιάζομαι… Δεν ξέρω για τη Ζενεβιέβ ή τη Μπέττυ Μαγγίρα για το Shopping Star».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved