Άρης Σοϊλέδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία του γάμου του με την Αντωνά
Showbiz

Άρης Σοϊλέδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία του γάμου του με την Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τις ετοιμασίες του γάμου του με τη Μαρία Αντωνά

Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί τον προσεχή Σεπτέμβριο όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό όμως δεν θέλει να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία.

«Σύντομα θα γινεί. Έχουμε κλείσει ημερομηνία, θα την μάθετε σύντομα. Δεν την λέμε. Αρκετοί από εσάς θα είστε καλεσμένοι. Κάμερες μέσα δεν θέλουμε, ούτε στο πάρτι. Απέξω μπορεί να είναι, να μιλήσουμε», είπε ο Άρης Σοϊλέδης για τον γάμο του με την αγαπημένη του που έχει πάρει αναβολή ήδη δύο φορές.

soiledis-antona.jpg

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες ο Άρης Σοϊλέδης στη Real και είχε αναφερθεί και στα 5,5 χρόνια σχέσης του με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά:

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά».

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα ενός νέου και ερωτευμένου ζευγαριού όπως είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, ο ίδιος είχε πει:

«Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πώς φροντίζουμε και προσέχουμε ένας τον άλλον. Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι… Τα απλά – καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ».

Δείτε τι ακριβώς είπε για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά σήμερα ο Άρης Σοϊλέδης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved