Ξεχάστε την Αφροδίτη Σκαφιδά του Survivor All Star! Η εντυπωσιακή εμφάνισή της με τον Πύρρο Δήμα
Showbiz

Ξεχάστε την Αφροδίτη Σκαφιδά του Survivor All Star! Η εντυπωσιακή εμφάνισή της με τον Πύρρο Δήμα

Καμία σχέση δεν έχει η εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα σήμερα σε σχέση με εκείνη που την είχαμε συνηθίσει όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτρια του Survivor All Star

Η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης η οποία μάλιστα αποβλήθηκε από αυτό μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε όπου απεικονίζεται η ίδια να τρώει κρυφά, φαίνεται πως από τότε που επέστρεψε, έχει ηρεμήσει ενώ έχει ανανεωθεί κιόλας.

Έκοψε τα μαλλιά της, έκανε πιο ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά της και προφανώς έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της τον Survivor εαυτό της. Και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ περισσότερο όπως είναι τώρα.

Φυσικά, έλαμπε έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Πύρρο Δήμα ο οποίος την στήριξε και συνεχίζει να τη στηρίζει σε κάθε επιλογή και απόφασή της, όπως αντίστοιχα βέβαια κάνει και εκείνη.

Το ζευγάρι έδωσε σήμερα (2/6) το παρών στη βάφτιση της κόρης του Κώστα Σόμμερ με τη σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη η οποία έγινε στην Παναγιά Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Η μικρή πήρε το όνομα Σιμόνη και δεν θα μπορούσαν ο κορυφαίος αθλητής της Άρσης Βαρών και η αγαπημένη του να λείπουν από μία τόσο όμορφη στιγμή του ζευγαριού με το οποίο διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας.

Η Αφροδίτη επέλεξε για την εμφάνισή της αυτή ένα αυστηρό ανοιξιάτικο κοστούμι ενώ ήταν βαμμένη ελαφρά.

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved