Κώστας Λαϊνάς: Ο μαέστρος του Διονύση Σχοινά σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική
Showbiz

Κώστας Λαϊνάς: Ο μαέστρος του Διονύση Σχοινά σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική

Με συμπτώματα σηψαιμίας νοσηλεύεται στη μονάδα Εντατικής θεραπείας ο μαέστρος του Διονύση Σχοινά, Κώστας Λαϊνάς. Τι λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του στο gossip-tv.

Ο γνωστός μουσικός και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο εδώ και τρεις μέρες δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς παρουσίασε συμπτώματα γάγγραινας στο πόδι του χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά από τι προκλήθηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, ο Κώστας Λαϊνάς έχει υποβληθεί ήδη σε τρεις χειρουργικούς καθαρισμούς και παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Κάτι που έχει σοκάρει τόσο την οικογένειά του όσο και τους στενούς συνεργάτες του, ανάμεσά τους και τον Διονύση Σχοινά τον οποίο ακολουθούσε πάντα και παντού σε όλες τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ, ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τον μαέστρο του, βρέθηκαν στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό και χάρισαν μοναδικές στιγμές κεφιού και χαράς στους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή, o Κώστας Λαϊνάς άρχισε να έχει ενοχλήσεις στο πόδι του αλλά δεν πήγε στον γιατρό παρόλο που οι συνεργάτες του τον παρακινούσαν να το κάνει. Την Τρίτη όμως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, βρέθηκε στο Ιασώ προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς του συμβαίνει.

Οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από σύντομες εξετάσεις πως η κατάστασή του ήταν σοβαρή και αποφάσισαν να τον βάλουν στην εντατική ενώ λίγες ώρες αργότερα διασωληνώθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και έγκαιρα η κατάστασή του. Τρεις μέρες μετά, παρ' όλο που η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή, έχει αρχίσει να παρουσιάζει μία μικρή βελτίωση.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του μίλησε στο gossip tv και αποκάλυψε ότι σήμερα είναι για πρώτη φορά σταθερή η κατάστασή του και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, όμως μέχρι την Κυριακή τα 24ωρα παραμένουν κρίσιμα για την υγεία του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved